FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

VIDEO Gică Hagi nu se dezminte » A „blocat” o jurnalistă la conferința de presă: „Ce legătură are una cu alta? Îți faci probleme pentru mine?”

Gică Hagi, captură TV Telekom Sport
Gică Hagi, captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat luni, 24 februarie 2020 12:00

Gică Hagi (55 de ani), antrenorul Viitorului, a fost din nou protagonistul unui dialog mai puțin obișnuit în cadrul conferinței de presă după egalul cu Academica Clinceni, 0-0.

  • Viitorul Constanța nu a reușit să se califice în play-off, fiind o premieră de la introducerea acestui sistem în Liga 1 (detalii, AICI)

La finalul partidei, Hagi a taxat amical o întrebare venită din partea unei jurnaliste prezentă la conferința de presă. Hagi a abordat, în cele din urmă, o atitudine relaxată.

Jurnalistă: În câteva zile, de la extaz la agonie, de la golurile lui Ianis, iar acum...
Hagi: Şi ce legătură are una cu alta?

Jurnalistă: Nu, dumneavoastră, ca emoţii...
Hagi: Şi ce, îţi faci probleme pentru mine?

Jurnalistă: Nu, dar...
Hagi: Aaa, crezi că nu sunt bătătorit, trecut prin toate? Aşa e în sport, aşa e în viaţă. Când nu merge ceva, trebuie să o iei de la zero.

În urmă cu două săptămâni, Hagi a creat un moment tensionat la finalul partidei Poli Iași - Viitorul 2-1. Atunci, întrebările unei ziariste locale, Laura Hulubei de la Iași TV Life, l-au enervat pe Hagi, iar acesta a răbufnit (Vezi AICI momentul).

VEZI ȘI:

FCSB // A capitulat Gigi Becali în lupta cu CFR Cluj? „Sunt mai puternici decât noi! Am recupera distanța dacă am avea valoare”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (4)
dumitavi
dumitavi  •  24 Februarie 2020, 16:25

Romania, asa cum a facut-o cu multi altii, va ajunge sa il aprecieze pe Hagi si, bineinteles, sa il boceasca, doar la inmormantare. Trist, trist de tot... Ne plangem de guvernanti, de vreme, de tot si toate, fara sa vedem cat de mult mai avem de invatat. Ne lipseste decenta si capacitatea de a invata umil, incet dar sigur. Suntem tari de gura, mistocari, usor de ofensat si incapabili sa invatam de la cei care, chiar daca n-or fi atins ei succesul asa cum il definim noi, au reusit mai mult decat cei mai multi dintre noi au visat vreodata. "ce Generatie de Aur, bai, ce au castigat astia?", "E proasta machidoanca, n-o sa castige niciodata un Mare Slam" si atat titlul cat si tonul acestui articol, sunt doar cateva exemple din zecile de mii care fara a spune nimic despre acesti oameni, spun un lucru simplu despre noi: "prostul nu e prost destul, pana nu e si fudul".

cj1960i
cj1960i  •  24 Februarie 2020, 15:49
Postat de chromophobia pe 24 Februarie 2020, 14:00

De la extaz la ironie?Sau agonie?

La hemoragie.

ralffy_mr
ralffy_mr  •  24 Februarie 2020, 14:47

in urma cu cateva saptamani, la iasi, "jurnalista" chiar a fost nesimtita!, dar ati dat-o voi pe Hagi, ati ascuns-o sub pres si mai amintiti cand mai faceti voi un cancan!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează