FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

VIDEO Gigi a vorbit în premieră despre noul atacant cu care negociază: "Joacă mâine în Europa League". MM confirmă GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 iulie 2018 20:45

Gigi Becali a anunțat că Mihai Stoica discută în acest moment pentru transferul unui atacant sloven. Patronul FCSB nu i-a dat numele, dar indiciile GSP au dus spre Luka Zahovic (22 de ani) de la Maribor, iar MM Stoica a confirmat că despre el este vorba. 

"La ora asta avem numai jucători care pot intra în prima echipă oricând. Nu mai sunt jucători care să stea în tribună. Vrem să aducem doar jucători titulari. Acum o jumătate de oră am vorbit cu MM și deja negociază cu un atacant.

Nu este din Liga 1. Este străin! Am încredere în MM pentru că nu face greșeala să aducă ceva care nu merită. Mâine va juca în Europa League. Pentru un fundaș central nu vorbim deocamdată. Nu suntem disperați. Este un atacant sloven, de la o echipă din Slovenia", a zis Gigi Becali la TV Digi Sport.

Cum Maribor, Rudar și Domzale sunt formațiile din Slovenia care vor juca mâine în Europa League, primele indicii GSP după anunțul misterios al lui Becali au dus spre Luka Zahovici, atacant de 22 de ani de la Maribor. 

La câteva minute, Mihai Stoica a distribuit pe contul lui de facebook știrea de pe GSP.ro și a confirmat numele jucătorului: 

'Nu negociez cu niciun club pentru că N-AM DREPTUL s-o fac. I-am spus lui Gigi Becali doar că am vorbit cu Zvonko Milojkovic despre Luka Zahovici, că-l cunosc bine și-mi place și să-l vadă mâine în Europa League dacă vrea".

 LUKA ZAHOVICI E fiUL "COȘMARULUI" ZLATKO

 Luka Zahovici are 22 de ani și a fost luat de Maribor de la Heerenveen la începutul lui 2017 pentru 250.000 de euro. Este fiul lui Zlatko Zahovici, "decarul" sloven din generația care a lăsat România acasă în campania pentru Mondialele din 2002, deși el n-a jucat în "dubla" din baraj. În sezonul trecut a marcat 18 goluri în 25 de meciuri, fiind golgeterul campionatului. În acest moment este cotat la 1,1 milioane pe transfermarkt. De asemenea, a fost junior la Benfica și Valencia. 

... Becali despre negocierile cu Rotariu: "Dacă îl luăm noi îl luăm ca vârf. E un jucător valoros. Îmi place mult de el. Dică va vedea unde o să-l bage. Să-l pună în valoare, chiar dacă nu știe să joace vârf".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (36)
danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  12 Iulie 2018, 14:59
Postat de pleoosc pe 12 Iulie 2018, 10:49

L-ati vazut pe moti?? Isi arata valoarea in min 4:26.

Moti a fost valoros intr-un meci in care a eliminat de unul singur stana lui Jijel. A fost mai valoros in poarta decat sluguta Dukadam la Sevilla .

100002473541087
Danut Ognean  •  12 Iulie 2018, 12:08
Postat de cetateanul_surmenat pe 12 Iulie 2018, 08:15

Tocmai ai confirmat!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alexbibirica1
alexbibirica1  •  12 Iulie 2018, 12:05

e clar... nu vine niciun sloven...astea sunt intoxicatiile fostului finantator al Stelei.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează