FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Gigi Becali e revoltat că n-a fost avertizat să renunțe la „valiză”: „Milițianul Maior l-a apărat pe milițianul Dinu. Pe mine nu putea să mă sune?”

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 martie 2019 16:10

Cornel Dinu a dezvăluit vineri la GSP LIVE că, în sezonul 2007-2008, CFR Cluj ar fi dat 400.000 de euro către Dinamo pentru a câștiga meciul cu Steaua.

„Mister” susține că a fost avertizat chiar de George Maior, fostul șef SRI și actual ambasador al României în SUA, că sunt suspiciuni legate de corectitudinea meciului Dinamo - Steaua și că ar fi mai bine ca echipa să facă totul posibil să câștige. „Câinii” s-au impus cu 2-1, iar Steaua avea să piardă în următoarea etapă titlul (Detalii AICI!).

„Valiza” interceptată în următoarea etapă

Dezvăluirea l-a enervat pe Gigi Becali, care a ajuns la închisoare după ce a fost condamnat în Dosarul Valiza, pentru că a încercat să le ofere celor de la U Cluj bani ca să câștige în ultima etapă a acelui sezon meciul cu CFR Cluj. „Șepcile roșii” au pierdut, scor 0-1, iar „valiza” trimisă la Cluj de Becali a fost interceptată de procurorii DNA.

„Sunt mâhnit că George Maior, șef SRI, l-a sunat pe Cornel Dinu să-l atenționeze, dar pe Gigi Becali nu. Mai ales că în anul 2000 l-am ajutat pe socrul lui cu bani să tipărească cartea. Putea să mă sune și pe mine să-mi spună că sunt urmărit. Toată lumea numai pe Becali. Toate războaiele astea m-au întărit. Sunt mai puternic decât George Maior. Maior putea să le spună ofițerilor lui să mă lase în pace, că nu dădeam mită.

Am vorbit cu George Maior de ziua Europei. L-am simțit că a așteptat să rămână doar el cu mine ca să-mi strângă mâna. Era după sponsorizarea aceea și după arestarea din Dosarul Sechestrării. A așteptat să mă felicite pentru tot ceea ce fac.

Dar nu înțeleg de ce nu mi-a dat și mie telefon, dacă mă respecta așa mult. Văd că mai mult l-a respectat pe Cornel Dinu. Vezi, dacă ești dinamovist! Vă dați seama cum se apără milițenii între ei! Cum l-a apărat milițianul Maior pe milițianul Dinu! La milițieni nu contează dacă le dai sau nu le dai. Ei îți iau banii și te bagă și la pușcărie”, a declarat Gigi Becali la Antena 3.

Vezi în video dezvăluirea lui Cornel Dinu

VEZI și:

Valiza 2! Cornel Dinu despre un Dinamo-Steaua: „CFR a trimis bani” + „M-a sunat șeful SRI. Erau pregătiți să facă arestări”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
2072664156121224
Mindoiu Florin  •  30 Martie 2019, 23:51

Cati neghiobi pe aici, ei n-au ban de un covrig, dar Gigi e prost, care are palat si arunca cu banii la toti. Din mita cfr-ului catre dinamo, desteptaciunile pamantului au intors-o in steaua catre dinamo.

cornelconasu
cornelconasu  •  30 Martie 2019, 23:33

Păi de ce să te sune , că tu te duceai să cumperi niște terenuri cu Geambazi și cu Pițurcă ?!

balauru48
balauru48  •  30 Martie 2019, 21:39

Cica Maior l-a asteptat ca sa-i stranga mana si sa-l felicite pentru tot ce face. :)))) *** Are multe impresii...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează