FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA

VIDEO Gol de generic marcat de marea speranță a Chiajnei » Jucătorul e dorit în Spania

Articol de GSP - Publicat joi, 12 iulie 2018 15:10

Mijlocașul ofensiv Ronaldo Deaconu, 20 de ani, este unul dintre cei mai talentați jucători de la Concordia Chiajna și impresionează în cantonament.

Mijlocașul a adus victoria echipei sale în amicalul cu FC Orenburg, 1-0. Deaconu a marcat din lovitură liberă de la 25 de metri, fiind un specialist al fazelor fixe.

Jucătorul trecut pe la juniorii de la Feyenoord și FC Twente și la ASA Tg. Mureș ar putea pleca în această vară. Potrivit surselor GSP.RO, Deaconu este pe lista a două echipe din Liga a 2-a din Spania, Cordoba și Almeria, și a celor de la HNK Gorica. Croații l-au remarcat pe mijlocaș în urmă cu câteva zile, la meciul direct dintre cele două echipe, terminat 1-1.

500.000 €este cota lui Deaconu, potrivit transfermarkt

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1170070769732284
Robert Andries  •  12 Iulie 2018, 21:14

L-a vrut Barcelona anul trecut...acum s-a reorientat.Adevarul e ca stateau pe ganduri,trebuiau sa aleaga intre baiatul asta si Patrick Petre(parca si el era dorit in Spania)Nu mai fiti prosti asa,cati jucatori romani sunt in primele 2 ligi din Spania???Fraierilor care vindeti mizerii!!!

martinpen
martinpen  •  12 Iulie 2018, 20:02

Pana sa dea golul asta nu era dorit nicaieri ? Cum deodata il doresc atatea echipe ? Adica echipele alea nu au alte tinte decat pustii de 20 de ani de la Chiajna ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează