FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO // GSP LIVE Ion Crăciunescu, afirmație ocultă: „L-am blestemat pe Cornel Dinu! Dacă i se întâmplă ceva, poate de aici i se va trage”

Articol de GSP - Publicat marti, 03 decembrie 2019 10:51

Fostul arbitru internațional Ion Crăciunescu (69 de ani) a dezvăluit la GSP Live ce reacție a avut după ce a citit afirmațiile făcute de Cornel Dinu (71 de ani) în cartea sa biografică.

  • CONTEXT: Cornel Dinu a scris că Ion Crăciunescu ar fi fost mituit cu 20.000 de dolari de Bernard Tapie, fostul patron al celor de la Olympique de Marseille, în anul 1993, când Dinu era selecționer;
  • „Am nevoie de ajutorul tău. O să vezi că ceea ce îți cer e o nimica toată”, i-ar fi transmis Bernard Tapie telefonic selecționerului român care se pregătea de meciul cu Cehoslovacia de la Kosice;
  • Tapie avea nevoie de Dinu pentru a ajunge la arbitrul FIFA Ion Crăciunescu. Acesta fusese delegat de UEFA să arbitreze ultimul meci din grupă al lui Marseille, la Bruges;
  • Doleanța patronului Tapie era ca Basile Boli, fundașul francezilor, să nu primească un cartonaș galben. Crăciunescu nu l-a avertizat pe Boli în acea partidă.

Eu am luat-o băbește. L-am blestemat. Dacă eu am luat banii ăia... (n.r. este oprit de moderatorul Costin Ștucan). Dinu poate și asta vrea, să aibă din nou popularitate. Fratele meu mi-a spus că e mai bine să-l las în plata Domnului.

El ar putea să inventeze asta pentru a se vinde cartea. Pentru mine ar fi foarte simplu să-l dau în judecată, dar n-am ce lua de la el. Si nici nu o să vină la procese. Repet, l-am blestemat. Dacă o să i se întâmple ceva, poate i se trage și de aici”, a afirmat Crăciunescu, în dialogul cu moderatorul Costin Ștucan.

„Eu m-am judecat în 1997 și cu Rothlisberger (n.r. fost arbitru elvețian). M-a costat de m-a usturat pe limbă. Am avut un avocat din Elveția care m-a jupuit de bani. M-a pus pe mine din România să suport nivelul de trai din Elveția. La final, avocatul mi-a spus să-i accept scuzele, deși dânsul îmi dăduse niște garanții că mă costă procesul vreo 3.000 de franci elvețieni”
Ion Crăciunescu

VEZI ȘI:

GSP LIVE // VIDEO Ion Crăciunescu atacă FRF: „Câtă nesimțire! Știți ce au făcut unii invitați când au auzit că Hagi n-a fost chemat?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
1992024127509850
Cantaragiu Cristinel  •  04 Decembrie 2019, 12:09

Un arbitru foarte valoros fără doar și poate,nu degeaba i a revenit onoarea de a arbitra o finală de Ligă,dar la capitolul credibilitate nu stă tocmai ok.Nu ma leg de acuzele lui Dinu și așa mai departe,e in stare de orice și acela,dar din moment ce a spus in mod public că va pleca din țară pentru totdeauna dacă va câștiga iarăși Burleanu,ceea ce s a și întâmplat de altfel,iar distinsul fost arbitru e in continuare prin studiourile Digi,despre ce fel de om vorbim?Unul care nu și asumă nimic,care și încalcă propriul cuvânt și cu nimic mai bun decât cei pe care i blameaza in fond și la urma urmei.

1290129617691862
Bratosin Adrian  •  03 Decembrie 2019, 15:51

Sa ti se intample tie oltean ***. Ce i-ai dorit lui DINU sa ti se intample tie ***. Blestemele sa te ajunga pe tine si familia ta ordinarule. ,,Specialistule”. Crezi ca s-a uitat cum ai arbitrat (ai furat) in finala de cupa rapid -petrolul ? Si cate altele. Nu o sa mai ajungi sef pe nicaieri. Du-te cu cadelnita pe langa tudor.Te primeste nea jiji

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

860474370654943
Luter King  •  03 Decembrie 2019, 15:26

ioane este poatetic [sti ce inseamna ] ce p-lm blestemi tu mai scalv-ul e la giorgica vargalui samsung cu tub ? esti si vei ramne un aplecat al sistemul uefa ,*** .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează