FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO GSP LIVE // Mihai Teja a recunoscut TOT! Cum se băga Gigi Becali peste el la FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 februarie 2020 10:12

Mihai Teja (41 de ani), în prezent tehnicianul celor de la FC Voluntari, a vorbit despre modul în care s-a simțit la conferința de prezentare de la FCSB, când finanțatorul Gigi Becali, 61 de ani, a acaparat, în stilul caracteristic, întreaga atenție.

Alături de moderatorul GSP Live, Costin Ștucan, Teja a comentat momentul din conferință când Becali a dezvăluit o discuție avută în particular cu noul antrenor de la acea vreme, în care Lucian Filip era criticat.

Vă dați seama că nu m-am simțit foarte bine. Norocul meu a fost că l-am cunoscut pe Filip din primul meu mandat la Steaua. Juca la juniori atunci sau era la echipa a doua, nu mai știu exact, însă venea la echipa mare, făcea antrenamente cu noi. Iar secunzii se ocupau atunci de acei jucători.

Filip e un băiat deosebit și are un caracter incredibil. El juca fundaș stânga, dar a fost reprofilat de Reghecampf la Chiajna mijlocaș central. Dădea foarte mult cu stângul și nu lovea deloc cu dreptul. De-atunci îi spuneam tot timpul: «Lovește cu dreptul, este foarte important pentru un fotbalist să aibă ambele picioare». 

Era foarte muncitor și vedeam că voia să învețe. Eu aveam o relație specială cu el, l-am cunoscut de când avea 16-17 ani. Am avut norocul că a fost vorba despre el. Dacă era altcineva, spunea: «Uite ce face Mihai Teja! Vine, dă în mine fără să mă cunoască!». Eu i-am spus lui Becali că la mijlocul terenului avem nevoie de jucători creativi, dar și de fotbaliști care să dea echilibru. I-am explicat că am nevoie de Filip în altă parte”, a spus Teja, la GSP Live.

Mi-a spus că nu poți face posesie cu Filip. Mi-a zis el de 2-3 jucători și i-am spus că-i voi face toate poftele, dar după 6 luni, dacă n-a luat campionatul, e vai de capul lui. Eu vedeam că Filip e lent, dar nu-mi dădeam seama pentru că era puternic" - Gigi Becali, în decembrie 2018

Mihai Teja: „Au fost momente când mi-a dat sugestii am spus da”

De asemenea, Teja a recunoscut că primea în mod frecvent indicații de la Becali în privința alcătuirii primului „11”: „Au fost momente când mi-a dat sugestii și am spus da. Îmi zicea:  «Crezi că pierdem meciul dacă intră X și nu Y?». Iar eu îi răspundeam: «Nu, nea Gigi»”.

Teja a fost antrenorul celor de la FCSB în partea a doua a sezonului 2018-2019, când roș-albaștrii au încheiat stagiunea pe locul 2.

VIDEO // Mihai Teja vorbește despre perioada petrecută la FCSB

CITEȘTE ȘI:

Craiova dă o lovitură importantă! Îl transferă pe Claude Dielna, fost fotbalist la Dinamo

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
mioriticul
mioriticul  •  19 Februarie 2020, 15:53
Postat de kikostel pe 19 Februarie 2020, 15:03

Cand accepti sa fii secundul lui Becali, nu te poti numi antrenor! Teja e baiat bun, dar trebuie sa creasca mult ca antrenor.

Pentru un cofetar nu era așa rău. Oricum antrenor e numai jiji.

kikostel
kikostel  •  19 Februarie 2020, 15:03
Postat de florin071 pe 19 Februarie 2020, 13:13

Aveți dreptate. Becali este un zero barat. Dar poate dl teja sa ne spună de ce nu a luat campionatul anul trecut? Răspunsul este simplu. FCSB ul a făcut egal și a pierdut 4 puncte cu Dunărea Călărași și cu Chiajna. Când nu bati echipele astea la jucătorii pe care ii are in lot FCSB ul nu te poți numi antrenor mare

Cand accepti sa fii secundul lui Becali, nu te poti numi antrenor! Teja e baiat bun, dar trebuie sa creasca mult ca antrenor.

steauanuefcsb
steauanuefcsb  •  19 Februarie 2020, 14:58
Postat de ovidiu2019 pe 19 Februarie 2020, 14:19

Filip e cel mai slab jucator de la Steaua, un jucator de fotbal, nu fotbalist! E un jalon pe aparare, nu vedeti ca numai se plimba sau se face ca alearga? In Europa si el si Popescu sunt un 0. Din cauza lor sufera FCSB. *** Stoica si-a luat cred comision si de la Enache si isi ia si de la Filip, de asta sunt acestia impusi. Teja le-a zis ca Filip nu are valoare de mijloc... Dar Teja a facut un compromis, Filip nu are valoare nicaieri! Nu stiu cum a jucat fundas stanga pentru ca este prea lent si fundas central nu are nicio treaba la fel ca Soleidis.

Ce Steaua ma nesimtitule?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează