FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

VIDEO Haos la Cluj » Fanii Universităţii şi-au ameninţat jucătorii: "Dacă ne băgaţi în B, vă rupem picioarele"

Foto: stiridesport.ro
Foto: stiridesport.ro

Articol de GSP - Publicat marti, 17 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 17 martie 2015 19:27

Fanii celor de la U Cluj şi-au pierdut răbdarea cu echipa în timpul meciului cu FC Botoşani, scor 0-0. Cei 500 de ultraşi prezenţi la meci au părăsit stadionul în minutul 80, înjurîndu-şi favoriţii.
Aflaţi la cel de-al cincilea meci consecutiv fără gol marcat, ardelenii au pierdut sprijinul fanilor. Galeria "şepcilor roşii" a înjurat conducerea şi jucătorii în timpul partidei, părăsind arena în semn de protest cu 10 minute înainte de final, anunţă stiridesport.ro.

Click aici pentru VIDEO!

Fanii au continuat protestul în afara arenei, unde au scandat împotriva jucătorilor: "Dacă ne băgaţi în B, vă rupem picioarele", "Mergem peste tot cu voi, voi vă bateţi joc de noi", "Sînteţi nişte mizerii" sau "Voi nu meritaţi la U să jucaţi"

U Cluj ocupă locul 13 în Liga 1, la 4 puncte distanţă de prima poziţie care asigură menţinerea în Liga 1.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
bumbescu52
bumbescu52  •  17 Martie 2015, 23:58

sunt 20-30 de descreierati , nu mai mult, probabil oameni fara ocupatie care sunt porniti pe scandal

forumeer
forumeer  •  17 Martie 2015, 22:40
Postat de maybach1980 pe 17 Martie 2015, 19:42

Sunt curios cu ce drept se gasesc "suporterii" astia sa ii ameninte pe jucatori? Platesc ei salariile jucatorilor, platesc ei chiria stadionului, platesc ei stafful technic etc. etc. etc. Sunt sigur ca ei intra la meciuri pe gratis, ca mno...ei sunt parte ai galeriei. Niste neimpliniti (profesional, familial) care nu au alta varianta sa isi refuleze furia propriilor esecuri decat amenintand niste jucatori

Cu ce drept, auzi... Cum de inca respiri? Din cauza ojlor pr0aste ca tine n-am scapat inca de sccursura care ne paraziteaza clubul, cel care a "reusit" sa piarda marca, (nume si sigla), palmaresul, suporterii (nu doar galeria) si probabil ca urmeaza stadionul. Doar lotul de mercenari obositi si fara chef de fotbal a mai ramas... Lasa-ma sa ghicesc, mercenarii aia de pe teren sunt Steaua, nu?

acid02
acid02  •  17 Martie 2015, 22:28
Postat de valiza.epo pe 17 Martie 2015, 20:45

De multi ani nu mai are U Cluj suporteri. Cei care se manifesta astazi pe langa echipa sunt niste derbedei si huligani de la Pata-Rat, demni, cel mult, de o celula la Gherla!

de ce pui pe toti intr-o oala?

Vezi toate comentariile (22)
Comentează