FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO 0-1

VIDEO Herea îl acuză pe centralul Avram: "Am avut un penalty neacordat"

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 martie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 03 martie 2013 23:11

Ovidiu Herea a fost folosit ca vîrf de Rada în derby-ul cu Dinamo, scor 0-1 (VIDEO), dar n-a avut o evoluţie bună. Jucătorul giuleştenilor acuză o mare greşeală a centralului Marius Avram.

"Am alergat mult şi în a doua repriză, dar nu ne-a mai ieşit jocul ca în prima. Am avut un 11 metri la Grigore, putea marca şi în prima repriză.

Am jucat de la egal la egal cu ei, dar din păcate n-am reuşit să înscriem. Nu cred că s-a văzut o diferenţă de valoare", a declarat Herea la Digi Sport Special.

În minutul 10, Nicolae Grigore a căzut în careu, după intervenţia din spate a lui Luchin. Avram a considerat că fundaşul lui Dinamo nu l-a atins pe căpitanul giuleştenilor şi i-a acordat galben pentru simulare rapidistului.

Vezi AICI Video cu faza (min 10)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (37)
adimutu14
adimutu14  •  04 Martie 2013, 16:56

Mai dute tu in pl mea de copac prost ce esti! Cum sa zici ca a fost penalty? Macar de jucai si tu ceva pe teren aveai un cuvant de spus dar dupa cum iti zic si fanii rapidului ai fost INEXISTENT! Avram a albitrat foarte bine meciul si normal ca nu putea sa ii dea penalty caraghiosului de Grigore:-j JALNIC!

sadim3ro
sadim3ro  •  04 Martie 2013, 14:23

5 motive pentru care marius avram e un ne...rocit: 1. danciulescul nu primeste macar al doilea galben pentru intrarea cu talpa in pieptul adversarului (cadu 9 etape...din nefericire mai grav). 2. herea primeste galben pt ca nu aude fluierul 3. ba sau cumil cheama nu primeste al doilea galben dupa ce i-a luat 1 minut sa iasa de pe teren 4. numai 3 minute de prelungire dupa toate intreruperile (conf regulamentului se da 30 sec pe schimbare...faceti voi calculul; nu pun la cont tragerile de timp) 5. fault inventat in prelungiri la portarul lui dinamo... FZR...sunt fericit de ce am vazut in jocul Rapuidului...cum ziceam mai jos castigi la iasi pierzi cu dinamo...asta-i viata.

paterna
paterna  •  04 Martie 2013, 08:24

MARELE SI INEGALABILUL HEREA A VAZUT EL PENLTI SI NESIMTITU DE ARBITRU NU A DAT SAI FIE RUSINE .CRED CA LUI HEREA O SAI CRESCA BARBA ALBA LA RAPID CA NU ARE FATA DE O ECHIPA MAI MARE.EL ESTE URMASUL LUI MITEA

Vezi toate comentariile (37)
Comentează