FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO Anamaria Prodan recunoaște: „Mi s-au oferit bani negri la un transfer”

Articol de GSP - Publicat marti, 12 februarie 2019 16:56

Impresara Anamaria Prodan a recunoscut la GSP LIVE că i-au fost oferiți bani negri pentru un transfer în România, dar spune că i-a refuzat gândindu-se la familie.


„Mi s-au oferit bani negri la un transfer în România, dar mi-a fost foarte frică. Mi-e frică pentru copii, că n-ar avea cine să aibă grijă de ei. Dacă n-aveam copii, poate aș fi greșit, habar n-am!”
, a recunoscut Anamaria Prodan la GSP LIVE.

Anamaria Prodan e unul dintre cei mai în vogă impresari din Liga 1, reușind mai multe transferuri importante în străinătate, precum cel al lui Nicolae Stanciu la Anderlecht, Sparta Praga, iar acum la Al Ahli.

Vezi și:

GSP LIVE / VIDEO Anamaria Prodan, despre oamenii de fotbal cu care a intrat în contact » Cum l-a păcălit pe Copos în cârdășie cu Becali: „A fost un scandal mare”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close