FOTBAL  »  Superliga  »  EXCLUSIV GSP

VIDEO INTERVIU incendiar la volan cu Alibec, la 2 luni după FCSB: "Am jucat cu semipareză și ei mi-au zis că am păcălit fotbalul!" » Din bolidul de 180.000 de euro, îi ia la rând pe Gigi, Dică și MM

FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea

Articol de GSP - Publicat marti, 25 septembrie 2018 19:56

Denis Alibec (27 de ani) se dezlănțuie într-un interviu acordat în exclusivitate ediției tipărite de miercuri a Gazetei Sporturilor!

La aproape două luni după ce a plecat de la FCSB, atacantul revenit la Astra l-a primit pe reporterul GSP în bolidul McLaren de 180.000 de euro, achiziționat anul trecut.

La volanul supercarului, Denis accelerează când vine vorba despre perioada lui în roș-albastru și dezvăluie detalii șocante. 

 "Vedeam doar cu un ochi. Și totuși am jucat! Făcusem semipareză. Apoi mi-am auzit vorbe că nu am vrut să joc, că am păcălit fotbalul la Steaua. Mi s-a părut deplasat. Da, și domnul Becali știa de problemă pentru că i-am spus. 

Din ce mi-a spus doctorul, dacă mai fac o semipareză, risc să fac infarct. Sper însă să nu fie cazul", mărturisește Alibec. 

De neratat în interviul integral: Denis oferă detalii picante din relația cu Laurențiu Reghecampf, MM Stoica și Nicolae Dică, povestește ce a găsit la FCSB și mărturisește care e marea condiție pentru a reveni la roș-albaștri. 

Interviul complet, pe 3 pagini, poate fi citit miercuri, în zori, pe tarabe, sau după ora 00:00, pe platforma digitală a Gazetei - AICI

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (18)
bazileon
bazileon  •  26 Septembrie 2018, 05:23

Semipareza la gandire, domnu Goe!

bodrin
bodrin  •  26 Septembrie 2018, 02:15
Postat de ssvir2000 pe 25 Septembrie 2018, 20:51

Infarct de la prea mult fumat, sau de la ce puiu mami ?

De la prea mult citit...Dostoievski, de ex.

minell73
minell73  •  25 Septembrie 2018, 23:45

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează