FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Ion Țiriac, reacție fabuloasă! Cum a ironizat-o pe Dinamo pe Arena Națională

Articol de GSP - Publicat joi, 18 iulie 2019 09:40

Ion Țiriac (80 de ani) a fost invitat special la ceremonia de prezentare a trofeului de la Wimbledon câștigat de Simona Halep (4 WTA, 27 de ani). Omul de afaceri a avut mai multe replici savuroase în timpul discursului său de pe Arena Națională.

Una dintre cele mai bune replici a fost legată de situația în care se află Dinamo în acest moment, echipă care e pe ultimul loc în Liga 1 după prima etapă în urma înfângerii cu 0-5 de pe terenul Viitorului.

 

„Într-un joc de tenis, cum se spune pe englezeşte, într-un game, 30-0 sau 0-30 este cel mai important scor. Ca 2-0 la fotbal. Bine, încă n-a fost 30-0 la fotbal, dar aşa cum se duce Dinamo, poate iese. Îmi pare rău, Dinamo e echipa mea. Să ne întoarcem la tenis”, a spus Țiriac spre amuzamentul publicului.

Dinamo a pierdut cu 0-5 în prima etapă de la Viitorul, fiind una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria de 71 de ani a roș-albilor.

Citește și:

Helmuth Duckadam râde de dinamoviști, după transferul lui Salomao: „Așa fac și câinii mei”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
vasy86le
vasy86le  •  18 Iulie 2019, 22:55

Ai miliarde *** si nu bagi 1 leu la Dinamo, maine-poimaine te duci in lumea celor drepti si nu iei nimic cu tine..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10156261866620295
Zoltan Ban  •  18 Iulie 2019, 20:01

Un mos care inca incearca sa fie relevant!

bombon
bombon  •  18 Iulie 2019, 17:40

Ucigasul de mistreti nu vrea nicicum sa faca nani. Ce penibil!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează