FOTBAL  »  Superliga  »  ASA - STEAUA

VIDEO Istvan Kovacs anti-Steaua! Erori grave ale "centralului": penalty refuzat campioanei

Captura LookTV
Captura LookTV

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 octombrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 27 octombrie 2014 08:42

Istvan Kovacs a avut o prestaţie halucinantă la meciul dintre ASA Tîrgu Mureş şi Steaua. Arbitrul a comis cîteva erori grave, toate în defavoarea Stelei. 

VEZI VIDEO CU PENALTY-UL REFUZAT STELEI!

De departe cea mai mare a fost în minutul 57. Cristi Tănase l-a driblat pe Stăncioiu în careu, iar portarul lui ASA l-a dărîmat pe decarul Stelei. Penalty extrem de clar, însă Kovacs a acordat galben pentru simulare! Reluările au demonstrat fără dubii faultul jucătorului gazdelor.

Alte două erori au fost în prima repriză. Kovacs i-a acordat doar cartonaş galben lui Gabi Mureşan, cînd mijlocaşul lui ASA l-a izbit cu cotul în figură pe Raul Rusescu.

639234-rusescu.jpg

De asemenea, Kovacs putea să-i dea cel puţin "galben" şi lui Ousmane N'Doye, care l-a lovit cu genunchiul în cap pe Claudiu Keşeru.

639232-ndoye.jpg

În urma celor două faulturi dure suferite, Rusescu şi Keşeru n-au mai putut continua meciul!

Pe final (minutul 88), Pîrvulescu a fost eliminat direct pentru ceea ce Kovacs a considerat "un fault în postură de ultim apărător". Totuşi, nu se impunea această decizie drastică din moment ce zona era acoperită şi de Breeveld.

639233-pirvulescu.jpg

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (129)
ienasoiu
ienasoiu  •  27 Octombrie 2014, 11:09

Nu am văzut meciul. De pe video-ul la care se cere penalty vă pot spune că decizia ar putea fi corectă. Căderea începe înainte de a intra în contact cu portarul advers, piciorul din spate se loveşte în mod intenţionat de corpul portarului, iar piciorul din faţă simulează o împiedicare înainte de o posibilă atingere de adversar. Cred că această decizie este una corectă. Nu pot spune nimic despre celelalte faze. În ceea ce priveşte titlul este cel al unor frustraţi, copii care nu prea pricep ceva din regulamentul de fotbal, dar au posibilitatea să-şi pună semnătura pe articole ca şi cum ar înţelege ceva. Păcat că li se permite să o facă în numele celui mai citit ziar de sport din Români

cristid.
cristid.  •  27 Octombrie 2014, 10:44
Postat de bamse1901 pe 27 Octombrie 2014, 10:29

ce sa-i faci e arbitrul de casa al lui Dinamo

Sper ca esti ironic... din cate stiu eu, si lui Dinamo i-a distrus 2 jocuri in ultimul an.

bamse1901
bamse1901  •  27 Octombrie 2014, 10:29

ce sa-i faci e arbitrul de casa al lui Dinamo

Vezi toate comentariile (129)
Comentează