INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

VIDEO Italia renaște după dezastrul produs de coronavirus » La ora 18:00, în fiecare seară, oamenii fac un gest senzațional

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 martie 2020 21:14

Italia, țara europeană cu cele mai mari probleme cauzate de coronavirus, a găsit o modalitate splendidă de ridicare a moralului. La ora 18:00, pe întreg teritoriul Peninsulei, oamenii ies pe balcon și fredonează melodii vesele.

Până vineri, ora 21:00, erau confirmate peste 17.600 de cazuri de coronavirus, iar 1.266 de persoane își pierduseră viața. Situația din Italia este una dramatică, dar oamenii rămân optimiști și alungă grijile prin intermediul cântatului. La ora 18:00, orașele răsună într-o sărbătoare amăgitoare. Repertoriul este unul divers, de la imnul Italiei, până la melodii celebre precum Macarena.

Sportul italian, închis

Italia este în stare de urgență, iar toate competițiile sportive au fost suspendate. Numărul cazurilor de infectare cu COVID-19 în rândul sportivilor crește de la o zi la alta. Sampdoria este cea mai lovită formație din Serie A, cu 5 cazuri confirmate. Daniele Rugani, de la Juventus, și Dusan Vlahovic, de la FIorentina, au fost la rândul lor diagnosticați cu coronavirus. 

Sportul mondial, afectat de coroanvirus

1. EURO 2020 ar putea fi amânatcu un an din cauza pandemiei de coronavirus. Decizia ar fi discutată de președintele UEFA, Aleksander Ceferin. Cum afectează coronavirus disputarea turneului final găzduit de București, aici 
 

2. Champions League și Europa League ar putea fi următoarele competiții suspendate imediat de conducerea fotbalului european, scrie Marca.  
 

3. Rugani,jucătorul lui Juventus, a fost diagnosticat cu coronavirus, după ce în urmă cu trei zile a stat alături de Ronaldo și ceilalți colegi la meciul cu Inter Milano. Cristiano Ronaldo nu se mai întoarce la Torino și intră în carantină. Cum arată poza care înspăimântă Juventus, aici 
 

4. Indian Wells 2020,primul turneu din categoria Premier Mandatory din acest an, a fost anulat din cauza coronavirusului.Autoritățile au anunțat că și Miami, turneul imediat următor pe teren american, a fost anulat 
 

5.Marius Marin (21 de ani) trăiește și joacă în Italia, la Pisa. Mijlocașul povestește scenele din „Cizmă”, unde totul pare a fi desprins dintr-un film horror, cu oameni blocați în casă de teama îmbolnăvirii cu COVID-19.
„Parcă suntem în Call of Duty. La supermarket intrăm câte 5 persoane” 
 

6.Peste Oceanul Atlantic, NBA a fost suspendată după ce un jucător a fost depistat pozitiv cu coronavirus! 

7.Marele Premiu al Australiei, prima cursă a anului din „Marele Circ”, a fost anulată după ce un membru al echipei McLaren a fost depistat pozitiv cu coronavirus. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
945461315917997
Johanna Johanna  •  10 Aprilie 2020, 20:25

Toti macaronari ar trebui in fiecare seara sa se puna in genunchi in balcon si sa se roagela D-zeu sa-i scape de pandemie si pentru cei care sau stins din viata . Decat sa stea pe balcon si sa fredoneze tot felul de cantece din trecut.Va meritati soarta macaronarilor ca v-ati batut joc de bietele romance care au lucrat la voi in case sa va ingrijeasca bosorogi dementii si ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  16 Martie 2020, 19:18

Pe bune chiar nu fac caterina acum vreo 15 ani am avut un cosmar ! Ne ocupasera chinezii ! Venisera cu o tehnologia superiora

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  16 Martie 2020, 19:14
Postat de Muzzi Ciprian pe 14 Martie 2020, 21:25

subscriu! o alta porcarie inventata de gspeste.ro! ba mai mult, nu doar ca nu canta nimeni, dar sunt toti facuti pe ei! eu lucrez in domeniul transportului medical si m-au oprit azi de 4 ori! de 2 ori carabinierii si de 2 ori politia! ce crezi, nu le ardea de cantat! ba nici nu mi-au luat permisul si actele din mana, m-au rugat sa le tin in mana ca pe sevalet pana copiaza ei datele! deci le e frica tuturor, inclusiv autoritati, nu inteleg de unde tampenia asta cu cantatul! ce ma preocupa e altceva insa...lucrand pana tarziu, sunt unul dintre putinii care vad ce se intampla pe strazi dupa ora 18, ora care este interzis sa mai iesi! e mobilizare armata, fratilor! sa fie oare corona virus o cacealma? erau pe strazi niste masinarii de lupta blindate de marimi colosale! si am inteles de la prieteni din Spania ca e la fel! ce se pregateste? razboi mondial nu cred, ca au toti nucleare si ar face praf planeta in cateva minute! ne invadeaza extraterestrii? ca vad pe facebook unul care face directa cu un obiect ciudat pe cer!

Nu e nici o cacealma. Toata lumea e panicata in jurul lumii. In Europa sau inchis toate granitele tzarilor importante.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează