FOTBAL  »  Superliga  »  FILM

VIDEO Jucătorii de la FCSB au mers la film înaintea meciului cu Dinamo! Ce au ales fotbaliștii lui Dică

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 iulie 2018 12:40

Jucătorii FCSB-ului s-au relaxat la cinema înaintea marelui meci cu Dinamo, care are loc azi, de la ora 21:00, în direct la TV Digi Sport, Telekom Sport, Look și liveTEXT pe GSP.RO.

Fotbaliștii lui Nicolae Dică au fost să vadă "Infernul din zgârie-nori", regizat de Rawson Marshall Thurber, iar în rol principal este Dwayne "The Rock" Johnson, anunță Fanatik.

" Skyscraper" a avut premiera în România pe 13 iulie. Dwayne Johnson joacă rolul unui fost agent FBI și veteran de război (Will Sawyer), comandant al unității de negociatori pentru situații care implicau ostatici, care acum este consultant independent pentru securitatea clădirilor zgârie-nori, se arată pe site-ul cinemagia.ro.

skyscraper 731628l 1600x1200 n cb2cf40a

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
minell73
minell73  •  29 Iulie 2018, 13:07

Dumnezeule mare. Va duceti dupa ei si cand intra la baie?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează