FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

VIDEO Laurette Nogo, rivala din impresariat a Anamariei Prodan, nu mai crede în Dan Alexa: „Nu va mai avea o carieră de antrenor după pumnul primit”

FOTO: Captură @TV Telekom Sport
FOTO: Captură @TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat joi, 18 iulie 2019 11:45

Impresarul Laurette Nogo a comentat la GSP Live bătaia aplicată de Anamaria Prodan antrenorului Dan Alexa. Aceasta consideră că tehnicianul Astrei nu-și va mai putea recăpăta respectul în vestiar.

 

Personal, nu cred că Alexa mai poate avea o carieră de antrenor. Sunt două părți de explicat. Ok, a primit de la o femeie o palmă, dar pică prost în fața vestiarului, fiind considerat o persoană slabă.

De partea cealaltă, îl respect foarte mult că n-a dat înapoi. Mulți bărbați preferă să dea înapoi decât să fie slabi în fața cuiva. E bine că nu s-a întâmplat să-i dea replica”, a declarat Laurette Nogo la GSP Live.

Vezi AICI imaginile cu lovitura primită de Alexa

Vezi și:VIDEO GSP Live // Victor Becali consideră că Dan Alexa e compromis la Astra după croșeul încasat de la Anamaria: „Îmi pare rău pentru el”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (10)
502267109935071
Marian Deacu  •  20 Februarie 2020, 07:24

De cand a intrat in fotbalul romanesc ana maria prodan trebuie sa recunoastem ca avem o turnura ascendenta,ea desigur fiind un om de fotbal !!!! Acum vad ca au intrat si alte doamne sau domnisoare ceea ce nu este rau,numai ca ele propun echipelor noastre numai jucatori din ligile a-4-a,a-5-a din alte tari cu traditie si valoare in fotbalul mondial cum ar fi Malta,Luxemburg,Grecia,Cipru etc.Dupa revolutie acesta libertate ne-a adus numai specialisti care s-au transformat in valori,cum ar fi ana prodan,ctp,mm stoica,stanciu,dinu vama gigi becali teja,edy iordanescu,ilie poenaru ,luana rednic etc.Dupa cum se observa toti acestia din urma au fost mari sportivi,mari campioni ceea ce noua ne da o mare speranta pentru viitorul fotbalului nostru !!!

615967431902647
Carmen Tatiana Raphaela  •  21 Iulie 2019, 12:17
Postat de Corina Carp pe 20 Iulie 2019, 11:50

urat e ,maica, Neanderthal man!

Doamna, nu este chestie de aspect fizic aici, madame Prodan a avut atitudine de mahala...numai daca aveau dansii ceva de impartit. Degeaba incearca ei sa schimbe imaginea&scenariul, eu nu sunt nascuta ieri. In fond, fiecare cu viata lui. Dan Alexa este un barbat fin iar madame Prodan...no-comment. Nu cred ca in urma acestui episod va avea de suferit in cariera de antrenor. Stiti de ce? Jucatorii nu sunt orbi, probabil sunt la curent si trebuie sa castige o paine. They dont care about the love affair of their coach!!!

10206057113743358
Corina Carp  •  20 Iulie 2019, 11:50

urat e ,maica, Neanderthal man!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează