FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO Legenda sacilor de lână PLINI CU BANI vânduți de Gigi Becali din greșeală, după o noapte grea la barbut. Reacția deranjată, în direct, a vărului său

Articol de - Publicat vineri, 18 septembrie 2020 14:59 / Actualizat vineri, 18 septembrie 2020 15:46

Moderatorul emisiunii GSP Live, Costin Ștucan, a încercat să afle de la fostul impresar Victor Becali dacă un episod spectaculos cu vărul său, Gigi Becali, auzit în timpul unei curse cu un taxi, este autentic. Invitatul susține că povestea nu este adevărată și a avut o reacție deplasată.

- Moderator: V-am povestit episodul cu sacii de lână vânduți de Gigi Becali? 
- Victor Becali: E o bazaconie.

- Moderator: Noi nu susținem că a adevărat, dar merită povestit, iar dumneavoastră puteți confirma sau infirma. 
- Becali: E exclus. 

-Moderator: Putem să le povestim și privitorilor?
- Becali: Vă rog. 

- Moderator: Un taximetrist mi-a povestit că înainte de Revoluție ducea frecvent un arab acasă la părinții lui Gigi Becali unde nea Tase, tatăl lui Gigi Becali, îi tăia câte o oaie.
- Becali: E adevărat. Dar o tăia arabul, nu o tăia nea Tase. Arabii aveau obiceiul să taie ei oaia, să-și spună rugăciunile. 

- Moderator: Bun. Taximetristul spune: “Am mers odată și părinții lui Becali erau supărați. Nea Tase nici măcar nu ne-a salutat. Am întrebat-o pe mama lui Gigi: “Tanti, de ce e supărat nea Tase?”. 
- Becali: (râde) Doamne, Dumnezeule… 

-Moderator: Mama lui Gigi spune: “Maică, am fost cu Tase să luăm grâne pentru oi din Bărăgan”. Plecau câteva zile de acasă. Aveau o casă vagon, nu? 
- Becali: Toate casele erau vagon.

- Moderator: …mama lui Gigi spune: “Aveam în ultima cameră din fund niște baloți cu lână și în baloții ăia aveam băgați niște bani, 200 și ceva de mii de lei”. Erau trei mașini la vremea aia. 
- Becali: (râde) Aoleoooo…

- Moderator: Mama lui Gigi i-a spus taximetristului că Gigi pierduse bani mulți la barbut și, fiind presat de datorii, a venit acasă și a vândut sacii de lână, fără să știe că înăuntru sunt ascunși banii. A vândut baloții de lână cuiva din Dolj, cu o Dacie albastră Break. Când au venit părinții lui Gigi Becali acasă și-au dat seama că vânduse lâna cu tot cu banii. În momentul ăla, vărul dumneavoastră a fugit prin oraș o zi-două, n-a mai dat pe acasă, iar taximetristul susține că nea Tase i-ar fi spus: “Dacă-l vezi pe George prin oraș, spune-i că îl spintec ca pe un berbec”.  
- Becali: Domnule, l-ai mai întâlnit pe taximetristul ăsta? 

- Moderator: Nu, de ce? 
- Becali: Spune-i că dacă am ști cine este, ar trebui să rămână fără permis. Dacă se duce la un control psihiatric, nu are cum să ia permisul. 

- Moderator: Povestea este absolut spectaculoasă.  Trebuie să recunoașteți...
- Becali: Să se facă povestitor! Să spui așa bazaconii…Mama lui Gigi îi spunea unui taximetrist?! Pe timpul ăla, când îți era frică și de umbra ta, se destăinuia mama lui Gigi unui taximetrist? Eu spun că omul ăla trebuie denunțat. Trebuie să rămână fără permis pentru că omul e nebun. E nebun de trebuie să stea închis.  

- Moderator: Are un sâmbure de adevăr. 
- Becali: Are un sâmbure de om nebun.  

- Moderator: Sâmburele de adevăr este că Gigi Becali pierdea bani la barbut. 
- Becali: Una că e că pierdea bani la barbut și alta că banii erau ascunși în lână și lâna a fost vândută în Dolj. 

În tinerețe, Gigi Becali era un jucător împătimit de barbut. Chiar Victor Becali a povestit acum ceva vreme că “Gigi a juca barbut. Și eu jucam barbut, ce să joc, bridge?! Era ilegal, da, dar ce mare ilegalitate era că joci jocuri de noroc?! Oricum s-a prescris”. 

În cartea sa, fostul deputat PSD Cristian Rizea a povestit chiar că Gigi Becali i-a jurat la un moment dat prietenului său, Gică Hagi, că nu va mai juca barbut niciodată:

 “Am avut ocazia să-l cunosc pe Gigi Becali chiar în 1989 la celebrul club Paradis din Jupiter de pe litoral și am fost de față chiar și în 1990 la barul Internațional din Olimp când înainte cu o zi de nunta lui Hagi cu prima sa soție Leni Celnicu, Gigi poreclit pe atunci Țânțarul, se ruga punându-se chiar în genunchi în fața lui Adrian Motoi, zis Cioacă (un jucător celebru de jocuri de noroc), să-i dea înapoi ,,acaretele“ pierdute la barbut, pentru că nu vroia ca Hagi, căruia îi jurase că nu va mai juca astfel de jocuri, să-l vadă cumva fără brățările și lanțurile de aur pe care Gigi le purta!”. 

Cum trișa Gigi Becali la barbut 

În cartea sa, “Meciurile vieții mele”, Dumitru Dragomir a povestit cum trișa Becali la barbut: “Într-o seară, după ce jucaserăm poker și el pierduse, ne propune să jucăm un barbut. Nu se mai jucase barbut niciodată la Lido, dar au fost toți de acord să-și încerce norocul de două-trei ori. Gigi a venit cu niște zaruri făcute pe "terta". Am să explic pentru cei care nu știu ce înseamnă: zarurile sunt făcute special ca pe numerele 1-2-4, care sunt perdante, suprafețele zarurilor să fie mai late, iar pentru numerele 3-5-6 suprafețele să fie mai înguste. Cui știa să dea cu zarurile, lung și fără obstacole, îi veneau numai 3-5-6; cel care nu știa și arunca zarurile corect nu avea nicio șansă”.

 După Revoluție, pasiunea lui Gigi Becali pentru jocurile de noroc s-a mutat în legalitate, în cazinouri, unde deseori pierdea consistent la ruletă. Recent, la DigiSport, Ilie Dumitrescu i-a amintit lui Gigi Becali că îl împrumuta frecvent când pierdea la cazinoul hotelului Lido: “Ți-am dat foarte mulți bani împrumut pe la Lido, când nu mai aveai bani și ziceai să-mi dai terenuri (n.r. - în contul banilor)”. Becali a admis că împrumuta bani “la jocuri”. 

La începutul anilor 2000, Becali juca poker la Bacău cu alți patroni din Liga 1: Dumitru Sechelariu, Adrian Porumboiu, Gheorghe Ștefan, plus președintele Ligii, Dumitru Dragomir. Presa vremii a scris că mai mulți jucători transferați de FCSB de la Bacău, Baciu, Lovin și Goian, ar fi fost de fapt câștigați de Becali la poker de la Sechelariu. 

VEZI AICI EMISIUNEA INTEGRALĂ CU VICTOR BECALI

Citește și alte știri din emisiunea GSP Live:

VIDEO Hagi, alungat de pe bancă de probleme de sănătate ale prietenilor? Becali: „A văzut că Balint și Handrea au făcut infarct. Te sperii”

DINAMO. EXCLUSIV Promisiunea lui Victor Becali: „În viața vieților mele nu mai vorbesc cu Borcea dacă face asta”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (9)
lenroc
lenroc  •  20 Septembrie 2020, 07:20

Ștucan e Foricica dansatoarea presei, um manelist în căutare de can-can

iobag
iobag  •  19 Septembrie 2020, 13:30
Postat de adriann_ pe 18 Septembrie 2020, 16:32

*** Moderatorul a auzit o poveste LA PRIMA MANA (taximetristul sustinuse ca lui i-ar fi povestit mama lui becali, nu ca auzise de la terti etc) si a verificat intrebandu-l pe VARUL LUI bECALI.

Tu esti de exemplu o sursa de prima mana ca exista multi prosti care cred ca sursa jurnalistica inseamna barfele dintre taximetristi. Un stucan care zice ca i-a spus un taximetrist care zice ca i-a spus x, y ceva de un cioban, nu e sursa jurnalistica. Intelegi diferenta?

murdoch.mysteries
murdoch.mysteries  •  19 Septembrie 2020, 11:55

Gigi becali reprezinta *** unei societati decadente. Ca si in viață, si in fotbal gigi se bazeaza pe smecherie, furt, blat! Fură cu arbitrii ghidonati de deaconu, an de an ajunge fraudulos in play-off, isi face cooperativa si ia bani din iesirile accidentale prin europa cu *** fc5b.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează