FOTBAL  »  Superliga  »  CORESPONDENȚĂ GSP DIN SPANIA

VIDEO Mirel Rădoi, vizită în cantonamentul FCSB din Spania: „Parcă ar fi intrarea de la DNA”

Articol de , - Publicat miercuri, 15 ianuarie 2020 13:04

FCSB a efectuat un nou antrenament în Spania în această dimineață, iar jucătorii roș-albaștrilor au fost vizitați de selecționerul Mirel Rădoi. 

Mirel Rădoi (38 de ani), noul antrenor al naționalei României, se află la rândul său în Spania, unde va superviza pregătirea unora dintre echipele din Liga 1. Azi, Rădoi și-a făcut apariția la antrenamentul FCSB-ului, echipa pe care a pregătit-o pentru o scurtă perioadă, în 2015. 

Selecționerul s-a ținut de glume cu jurnaliștii la sosirea în baza de pregătire a FCSB. „Parcă e intrarea de la DNA”, a spus, râzând, selecționerul României, în timp ce pășea pe aleea lăturalnică terenului de antrenament. 

VIDEO cu momentul + imagini de la antrenamentul FCSB de astăzi: 

Comitetul Executiv al FRF a luat o decizie care vizează direct Liga 1 

Comitetul Executiv al FRF, întrunit marți, a luat o decizie importantă în contextul barajului României cu Islanda din 26 martie.  

La cererea lui Mirel Rădoi, echipele din Liga 1 care vor da jucători la națională pentru „barajul” cu Islanda ar urma să fie programate să joace mai devreme în etapa din preajma duelului cu selecționata nordică. 

Respectivele formații ar urma să evolueze cu 2-3 zile în avans (19-20 martie) astfel încât selecționerul să aibă jucătorii la dispoziție mai devreme. Plecarea spre Islanda urmează să aibă loc pe 24 martie.

Vezi și: 

FCSB // Anunțat de Gigi Becali că poate pleca, Marko Momcilovic nu vrea să renunțe

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
lixandru88
lixandru88  •  15 Ianuarie 2020, 13:53

De altfel, o glumă bună. DNA și FC FCSB au dat bine mereu, în aceeași frază.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează