FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Narcis Răducan îl contrează pe Gigi Becali: „Vreau ca antrenorul să fie respectat la FCSB”

Articol de GSP - Publicat joi, 12 septembrie 2019 21:11

Narcis Răducan, directorul sportiv de la FCSB, a reacționat după ce Mihai Roman, jucător împrumutat de FC Botoșani de la roș-albaștri, l-a criticat dur pe Gigi Becali.

Oficialul lui FCSB s-a implicat în subiect și i-a dat dreptate lui Roman, care a spus că Gigi Becali ar trebui să-și lase antrenorii să-și facă meseria și să nu se mai bage la echipă.

„Îl apreciez pe Mihai Roman pentru că a jucat. Era conștient că a venit într-o echipă unde frecvent sunt furtuni. O să-l ajute asta. 

Eu sper că antrenorul va fi lăsat să-și facă treaba la FCSB. Instituția antrenorului vreau să fie respectată aici.  

Mihai Roman n-a cerut el să plece. Dacă cerea el să plece, că e insuportabil tratamentul, mai ziceam. Poate fi un motiv că FCSB n-a câștigat niciun trofeu în ultimii ani, din cauza schimbărilor dese”, a declarat Narcis Răducan la TV Digi Sport.

Declarațiile lui Mihai Roman:

„E foarte dificil ce se întâmplă acolo, mai ales prin prisma patronului. Acolo, dacă ai pierdut un meci se schimbă toate liniile şi cred că din această cauză o să le fie foarte greu.Până nu o să înţeleagă că trebuie continuitate şi lăsat un antrenor să îşi facă treaba, eu cred că nu o să reuşească”

Citește și:

FCSB // Narcis Răducan a anunțat când poate pleca Ionuț Vînă, unul dintre cei mai în formă jucători de la FCSB: „Nu e exclus”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
kordell
kordell  •  13 Septembrie 2019, 17:33
Postat de mariuss72 pe 12 Septembrie 2019, 23:19

Oameni frumosi, only good vibes, bun gust...toate prinse intr-o singura poza :)))))))))))))))))))

Poza de colectie cum ar zice impachetatorii de peste !

kordell
kordell  •  13 Septembrie 2019, 17:31

Tudor este reincarnarea lui Rasputin :)))

105675540815981
Vlad Valentin Stefan  •  13 Septembrie 2019, 09:40

Vintila parca e in prima zi de scoala in poza asta!!!!!!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează