FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - DINAMO 0-5

VIDEO Niculae e golgeter, dar rămîne modest: "Importante sînt obiectivele echipei"

Marius Niculae a marcat 3 goluri contra Ceahlăului
Marius Niculae a marcat 3 goluri contra Ceahlăului

Articol de GSP - Publicat luni, 17 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 17 octombrie 2011 22:44

Marius Niculae a făcut spectacol la Piatra Neamţ, reuşind un hat-trick. Atacantul rămîne totuşi modest şi spune că cel mai important este ca Dinamo să obţină un trofeu în acest sezon

"Îmi pare bine că am marcat, dar important e să cîştige echipa şi să obţinem un obiectiv pe care ni l-am propus. Ne-am impus jocul şi am cîştigat uşor, pregătisem bine acest joc.

Nu ne-am făcut un obiectiv la goluri marcate, performanţele echipei sînt importante. Nu ne interesează ce face Steaua sau alte echipe.

Poate la anul să reuşim mai mult şi în Europa, anul ăsta ne concentrăm pe cîştigarea titlului", a spus Niculae la Premium Liga, pe GSP TV.

Marius Niculae e golgeterul Ligii 1 în acest moment, cu 10 reuşite.

Dinamo a învins Ceahlăul la scor, 5-0. Vezi aici faze video din meci şi o galerie foto

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
elena_1978
elena_1978  •  18 Octombrie 2011, 00:44

....P'FIU, CE BLAT ! ASTIA'S NEBUNI ! CHIAR ASA PE FATA ...OF, CE MOCIRLA ...

injunghiatu
injunghiatu  •  17 Octombrie 2011, 23:41

cred k din respect pt toti romanii, avand in vedere toate mizeriile pe care le-a facut acest club de-a lungul anilor, si cu atat mai mult dovezile scoase la iveala recent, ar trebui k toate ziarele de sport sa nu mai pomeneasca nimik de Dinamo si de performantele ei interne..ar trebui mentionate doar reusitele externe..stiti voi care..

skumpyxadina
skumpyxadina  •  17 Octombrie 2011, 23:31
Postat de cauciuc pe 17 Octombrie 2011, 22:51

tanase ie mai bun ca tine Niciolaie nici nu mai zic de fratii Costea care nu faci nici cat un picior din ei gandestete bine ca mai ales Mihai a costat 1 milion 400 deci sigur ie mai bun.

Asa texte ce ai in tine...Fratii Costea astia nu-s aia care vin de la Craiova, o echipa mediocra in ultimii ani, fara nicio realizare?? F. Costea nu e ala care a ratat un penalty in meciul contra Vasluiului? M. Costea daca nu ma insel (si singur nu ma insel) e unul dintre cei mai slabi de inger din punct de vedere intelectual de la echipa sTelemeaua? Aaaaa, ba daa. De Dodel nici nu mai zic...saracu' e de liga a 4-a! In alta ordine de idei, FELICITARI MARIUS! Un mare fotbalist care merita tot respectul! Forza Dinamo!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează