FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - SEPSI 1-1

CS U CRAIOVA - SEPSI // VIDEO "Centralul" Radu Petrescu, pus la zid la pauză: "A dictat aiurea penalty-ul, iar când trebuia să dea nu a făcut-o"

Captura Telekom Sport +3   FOTO
Captura Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 noiembrie 2018 23:30

Prima repriză dintre CS U Craiova și Sepsi (1-1) s-a aprins în minutul 27, la 0-0, când Alexandru Mateiu de la gazde a căzut în careu cu Igor Jovanovici în spate, acuzând că a fost ținut. Radu Petrescu n-a avut nicio ezitare în a arăta punctul cu var. 

VIDEO AICI!

Reluările fazei au arătat că fotbalistul cu cetățenie germană de la Sepsi e cu mâinile pe mijlocașul craiovean, dar Mateiu cade destul de ușor. 

Fedele a executat a 10-a lovitură de la 11 metri dictată pentru alb-albaștri în acest sezon, dar a ratat. Oltenii au transformat doar 6 lovituri de pedeapsă în acest sezon. 

Captura Telekom Sport

Apoi, în minutul 30, tot la 0-0, a avut loc o nouă fază controversată. Mitriță a căzut în careu și a solicitat un nou penalty, acuzând că a fost lovit în zona gleznei de Karnițki. 

La pauză, în studioul TV Digi Sport, Dinu Gheorghe și Daniel Pancu au considerat că Radu Petrescu a fost păcălit de Mateiu la prima fază: "Penalty acordat ușor". 

Antrenorul Rapidului a adăugat în legătură cu faza lui Mitriță: "Pare mai penalty decât primul". 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
addytzu
addytzu  •  09 Noiembrie 2018, 23:32

Foarte ușor primește penalty echipa partidului.Aproape la fiecare simulare in careu indivizii ăștia care împart dreptatea pe dreptunghiul verde dictează eronat penalty!!!!!!!!Acum câțiva ani când juca Andrei *** simula ăla la fiecare partidă,cerșea penalty la fiecare meci pentru că avea un stil așa de a se arunca in careu de ziceai că l-au lovit trei deodata

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

749913671784643
Razvan Marcel  •  09 Noiembrie 2018, 23:00

Arbitru a făcut în asa fel sa câștige Craiova un punct. E gol valabil, și dacă a dat fault la portar sa se uite cine la împins pe jucător peste portar. Ori dai gol, ori penalty.

gannicus2014
gannicus2014  •  09 Noiembrie 2018, 21:53

pauza: udmr sfideaza psd, este necesar sa se intervina printr-o HG ca lucrurile sa intre in normalitate

Vezi toate comentariile (3)
Comentează