FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - VIITORUL 2-2

VIDEO Perle » U Cluj şi Viitorul, 2-2, au produs unul dintre cele mai spectaculoase meciuri ale campionatului

Foto: Daniel Rus
Foto: Daniel Rus

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 octombrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 25 octombrie 2014 20:57

Importul olandez al lui Ogăraru sau "Ajaxul României" pe care îl construieşte Hagi? O astfel de întîlnire creează un meci de senzaţie, chiar dacă e vorba despre două formaţii medii ale campionatului.
Mitriţă, "Giovinco" al lui Hagi, a deschis spectacolul cu un gol formidabil, un şut în diagonală, din stînga, o minge teleghidată în colţul porţii.

Click aici pentru VIDEO!

Veselovski a mai încasat un gol înaintea pauzei, de data asta din penalty. Dar faza a fost încă o dată de excepţie: Florin Tănase i-a "trîntit" din driblinguri pe Muşat şi pe Neag, iar al doilea l-a faultat.

Viitorul şi-a epuizat energia în prima parte, U şi-a dozat efortul şi sclipirile pentru mitanul secund. Au egalat uruguayanul Ceppelini, cu un şut în vinclu, şi Gravenbergh, cu o finalizare de vîrf tare, o minge direct sub bară după o acţiune în care a evitat portarul. Echipele păstrează grijile retrogradării şi amintirile golurilor rare pe care le-au produs aseară.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (3)
bamse1901
bamse1901  •  26 Octombrie 2014, 12:20

frumoase goluri. Mitritza ala mi-a placut in cateva meciuri, pt el ar fi bine sa devina mai constant are multa calitate

ipsilante
ipsilante  •  26 Octombrie 2014, 11:27

Aaaa! Putin spus, unul din cele mai spectaculoase meciuri ale campionatului... Unul din cel mai senzatiomale meciuri din galaxie in ultimii 50 de miliarde de ani... (inainte de a se naste universul!) Asa mai mege! De ce sa minimalizam calitatile acestui MEGA-meci? ... Pana unde poate merge ineptia cronica a unor ziaristi de buza santului...

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  26 Octombrie 2014, 10:49

da, nu pot decat sa ma repet putin : superbe goluri in acest meci. evident ca cel al lui mitrita este o mica bijuterie. dar si executia lui ceppelini este superba. un meci frumos, intr-adevar.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează