FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - DINAMO

VIDEO Petrolul şi Dinamo au contestat vehement golurile primite! A decis corect centralul? Verdictul specialistului

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 martie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 16 martie 2013 22:26

UPDATE Fostul arbitru Constantin Zotta a comentat la Fanatik Show, pe Digi Sport, cele două goluri şi a afirmat că Radu Petrescu a procedat corect.

"Este penalty şi trebuia şi cartonaş galben. Bokila ia prim-planul şi e împins şi de Rus, şi de Luchin. Din punctul meu de vedere mişcarea lui Axente nu este deliberată de a se ajuta de braţe. Eu cred că şi aici Radu Petrescu a procedat corect".

-------------

Cele două goluri înscrise în primele 15 minute ale meciului Petrolul - Dinamo au dat naştere unor controverse.

Vezi AICI VIDEO cu fazele

În minutul 8, centralul Radu Petrescu a acordat penalty după ce Bokila, prins între Rus şi Luchin, a căzut în careu. Fundaşul dreapta al "cîinilor" l-a jenat pe atacantul Petrolului şi n-a protestat, dar colegii săi au făcut-o.

563731-bokila.jpg


6 minute mai tîrziu, Axente s-a ajutat de braţe cînd a blocat mingea degajată de Bornescu şi apoi a marcat în poarta goală. Cum asistentul Miclos Nagy n-a semnalizat nimic, Radu Petrescu a validat reuşita.

563742-axente.jpg

 

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
torque1981
torque1981  •  22 Martie 2013, 12:09
Postat de bogdanc77 pe 16 Martie 2013, 22:21

Unde mm vedeti voi ca cei de la Petrolul acuza vehement golul???? Aaaaaa ca ati fi vrut voi sa nu egaleze DINAMO asta este altceva. FORZA DINAMO

Nu conteaza ca a egalat Dinamo - suntem obisnuiti cu deciziile arbitrilor impotriva Petrolului. Diferenta de valoare s-a vazut pana la final. Forza Petrolul!!!

adimutu14
adimutu14  •  17 Martie 2013, 14:12

Nu prea mai conteaza ce si cum a fost, Petrolul si-a meritat victoria clar si poate s-a si facut dreptate pentru golul lui Axente;)

florinch
florinch  •  17 Martie 2013, 13:32
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Spuneam ca de ce s-au desfiintat cluburile departamentale ca Dinamo,Steaua,Rapid, daca inca mnai exista cluburi finantate integral de la bugetul statului,cum sunt cei de la Pandurii sau finantate integral de primarie (daca primaria isi permite asta sa nu mai ceara bani de la buget),cum sunt cei de la Petrolul ?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează