FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

VIDEO Plouă cu transferuri în Gruia » CFR Cluj a achiziţionat un brazilian adus în Europa de FC Porto şi un vîrf portughez

Vinicius
Vinicius

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 iunie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 27 iunie 2014 13:35

CFR Cluj bifează încă două transferuri importante în această vară. Ardelenii au adus un mijlocaş central brazilian, care a jucat ani buni în Portugalia, dar şi un atacant lusitan.
Potrivit stiridesport.ro, Vinicius Oliveira Franco, 28 de ani, va semna cu CFR Cluj. Ultima oară la APOEL Nicosia, în Cipru, Vinicius evoluează în Europa de la 18 ani, fiind cumpărat de FC Porto.

N-a apucat să debuteze la prima echipă şi a fost cedat la Nacional. A mai trecut pe la União da Madeira, Aves, Olhanense, Braga, iar din 2013 a jucat la APOEL.

Stîngaci, Vinicius e un mijlocaş puternic, înalt de 1,86 m.

Cota de piaţă a fotbalistului este de un milion de euro!


Guima în atac

CFR l-a prezentat deja pe site-ul oficial pe Bruno Guimaraes Pinho "Guima", 28 de ani, atacant puternic venit de la Oliveirense, liga a 2-a din Portugalia. Înalt de 1,90 m, Guima a marcat sezonul trecut 13 goluri.

În această vară, echipa lui Vasile Miriuţă i-a mai transferat pe Joao Paulo, Ionuţ Larie, Mateo Susici, Jaime Simoes, Cosmin Vîtcă, Antonio Jakolis, Daniel Stana.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (50)
soviet.assault2
soviet.assault2  •  29 Iunie 2014, 03:46

bag poala in toate jegurile stelemiste, mi-o sugeti la greu

soviet.assault2
soviet.assault2  •  29 Iunie 2014, 03:42
Postat de tbone pe 28 Iunie 2014, 09:26

taci saracule ca cefura nu a mai batut Steaua de 10 ani, a trecut un DECENIU de cand Cefura Gruia nu a castigat cu Steaua, pot sa transfere toata liga B a Portugaliei ca nu ne bat descultii astia ....tu esti si genu prost care citeste titlu din gsp si chiar il crede, in capul tau asta e de la Fc Porto nu? pt ca a dat acum 9 ani vreo proba la echipa secunda, in rest saracu a jucat numa la petarde de echipe......"N-a apucat să debuteze la prima echipă şi a fost cedat la Nacional. A mai trecut pe la União da Madeira, Aves, Olhanense, Braga, iar din iar din 2013 a jucat la APOEL...e un fel de Torje

bag poala in mumata si-n mm de balos, te f00t in goura in mm cum sa castige daca voi ati cumparat toate meciurile, te-n mm de gibon

soviet.assault2
soviet.assault2  •  29 Iunie 2014, 03:42

bag poala in mumata si-n mm de balos, te f00t in goura in mm cum sa castige daca voi ati cumparat toate meciurile, te-n mm de gibon

Vezi toate comentariile (50)
Comentează