FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - VIITORUL 0-0

VIDEO Poli Iași și Viitorul au terminat nedecis, 0-0, și rămân vecine în Liga 1

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 august 2016 19:22

Poli Iași și Viitorul au terminat la egalitate, 0-0, în primul meci al etapei a cincea, deși moldovenii au început mai bine partida și au avut ocazia să deshidă scorul prin Andrei Cristea.

Vezi meciul liveTEXT

Atacantul ieșenilor putea marca în minutul 11, dar șutul său la colțul lung a trecut puțin pe lângă poartă. Răzvan Marin a răspuns cinci minute mai târziu, când a centrat periculos, dar lovitura de cap a lui Țîru n-a fost deloc bine plasată și mingea s-a dus în aut de poartă.

Vezi VIDEO cu cele mai importante faze

Viitorul a mai avut o acțiune frumoasă în minutul 56, când Chițu a fost la un pas de gol, dar Grahovac a respins. Același Grahovac a reținut foarte bine și 10 minute mai târziu când a prins perfect o minge de la Cioablă.

Cele două formații au acumulat câte 7 puncte în clasmament și sunt vecine de clasament pe locurile 5 și 6, dar ieșenii au un meci în minus.

Echipele de start:

Poli Iași: Grahovac - I. Voicu, Mihalache, Frăsinescu, Țigănașu - Bole, Mitici, V. Gheorghe, Ștefănescu - Piccioni - A. Cristea
Rezerve: Caparco, Sato, Ciucă, D. Roman, Martin, Târșă, Ciucur

Viitorul: Buzbuchi - Benzar, Țîru, Boli, Ganea - R. Marin, Nedelcu, Purece - Vînă, Chițu, Nimely
Rezerve: Rîmniceanu, S. Rădoi, Filip, Casap, Cioablă, Brandan, Carp

 
 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
samertx
samertx  •  19 August 2016, 23:36

Fratii astia mai mici par oropsiti de soarta, amaratii. Impart si ei ce le lasa fratele ala mai mare ce este ocupat sa da drumul tavalugului, taman de sus, din varful dealului. :))

samertx
samertx  •  19 August 2016, 23:26

Frati de suferinta, saracii de ei: ))

sadiku
sadiku  •  19 August 2016, 23:19
Postat de John Milne pe 19 August 2016, 23:05

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează