Prunea, fără inhibiții despre legenda „bărbăției” sale + povestea amuzantă cu Halagian la dușuri :D

Florin Prunea (Florin Prunea)

Articol de GSP vineri, 08 martie 13:30

Invitat în această dimineață la GSP Live, fostul portar Florin Prunea, 50 de ani, a deschis un subiect sensibil, intens mediatizat în perioada în care activa ca jucător. 

Prunea a început prin a povesti o întâmplare petrecută la dușuri cu Florin Halagian, iar apoi a oferit detalii intime despre „bărbăția” sa. Însuși Prunea, poreclit „Anaconda”, e cel care a deschis subiectul, unul presărat de-a lungul timpului cu numeroase anecdote. 

„Profesorul Halagian mai stătea cu noi la bazin, stăteam dezbrăcați. M-am pus lângă Halagian și, la un moment dat, Mihai Stoichiță spune: «Nea Florine, ia uită-te la nesimțitul ăla». S-a întors către mine și, când m-a văzut, mi-a dat o palmă: «Pleacă de aici, animalule!»”, a relatat Prunea, la GSP Live. 

Declarațiile lui Florin Prunea vin la doar câteva zile după ce presa mondenă din America de Sud a scris despre faptul că Leo Messi fi foarte dotat, fapt confirmat de colegi din vestiarul Argentinei. 

Vezi și:GSP LIVE // VIDEO Florin Prunea, altercație șocantă cu omul de încredere al lui Răzvan Burleanu: „L-a înjurat pe Hagi, iar eu m-am sprijinit în el! A sunat la 112”