FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

VIDEO Steaua va transfera un atacant care i-a dat gol în Europa League!

Chima (stînga) a înscris golul norvegienilor în Molde - Steaua 1-2
Chima (stînga) a înscris golul norvegienilor în Molde - Steaua 1-2

Articol de GSP - Publicat luni, 10 decembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 10 decembrie 2012 22:54

Steaua l-a achiziţionat deja pe Gabriel Iancu de la Viitorul, dar mai caută un atacant de valoare. Gigi Becali a anunţat că e aproape de a transfera un atacant de la Molde, fosta adversară a roş-albaştrilor din grupele Europa League.

"Vrem să luăm un atacant de la Molde, africanul acela. Teixeira îmi lasă inima îndoită. Am opoziţie din partea staffului, dar aş putea trece peste ea.

E posibil să-l iau pe Maxim. L-aş vrea şi pe Grozav, că e fotbalist, dar nu cred că-l dă Walter", a spus Gigi Becali la Fanatik Show, pe Digi Sport.

Atacantul de la Molde la care face referire patronul Stelei este nigerianul Daniel Chima Chukwu (21 de ani). Vîrful african a înscris împotriva roş-albaştrilor în meciul din Norvegia, scor 1-2.

Vezi AICI golul marcat de Chima în poarta Stelei

Liţă Dumitru a fost impresionat de Chima şi l-a recomandat Stelei

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
rad1cal
rad1cal  •  11 Decembrie 2012, 08:51

ce naiba sa faci cu ala ca are mai multe goluri rocha in 6 meciuri decat ala in tot campionatu

cordos_eu
cordos_eu  •  11 Decembrie 2012, 00:43

era cel din Uruguay din Ligue 2, mai exista si d-astia ajunsi la maturitate si neochiti. cu toate ca ala a fost candva dar confirma de cativa ani buni la Dijon parca sau unde. in schimb africanii imediat sunt ochiti, si in ligi inferioare. mai ales ca a jucat la Lyn. ma refer la Angan, care n-a ajuns inca la maturitate dar are deja 25 de ani. inainte prin ligile secunde dadea 1 gol la 4-5 meciuri... deci lasati-ma cu Angan ca nu e mare pierdere! sa nu credeti ca-l vedeti prin Bundesliga rupand portile in perioada urmatoare. v-am spus si despre cel care a jucat la Levski ca nu e jucator. Angan nu e si nu va fi, Chima va fi cu Reghe!

cordos_eu
cordos_eu  •  11 Decembrie 2012, 00:39
Postat de gerula666 pe 10 Decembrie 2012, 23:26

De obicei ce e si bun si ieftin, nu ajunge la Steaua si la echipele romanesti in general. Nu vedeti, spune ciobanul ca, are opozitie din partea staff-ului de 2 bani. Staff-ul asta ori e prost, ori are interese care nu ies in aceasta tranzactie...insa acelasi staff aduce jucatori gen Rocha, Nikolici, Martinovici...daca as avea o echipa in divizia onoare, niic gratis nu i-as accepta pe astia 3

parerea ta!! Steaua daca ar avea scouteri buni ar cumpara bun si ieftin cu 1 milion, vandut la 4-5 milioane constant. iar acum exista un avantaj, criza financiara. in Romania exista jucatori tineri si ieftini. ce iei la Steaua si cu 500 de mii, in cateva luni costa de 4 ori mai mult.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează