FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

VIDEO Suspendare drastică pentru Cadu, după intrarea horror la Milanov: 9 etape! Primele reacţii după decizie

Articol de GSP - Publicat joi, 28 februarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 28 februarie 2013 19:08

Ricardo Cadu a primit o suspendare cruntă după lovirea lui Milanov, de 9 jocuri. De asemenea, va plăti şi o amendă de 18.000 de lei. CFR Cluj va face recurs după decizia Comisiei Ligii.

Căpitanul clujenilor va rata meciurile cu Oţelul, Iaşi, Rapid, Petrolul, Dinamo, Pandurii, Astra (Cupă) Gloria şi Steaua. Membrii Comisiei au considerat că Ricardo Cadu este recidivist.

"Am luat în calcul consecinţete deosebit de grave ale impactului. A spus că a crezut că loveştea mingea, nu pe jucător. Era foarte afectat, s-a oferit să plătească tratamentul, şi-a recunoscut vina", a spus Valentin Epure, preşedintele Comisiei de Disciplină a LPF.

Vezi aici faultul lui Cadu!

Imediat, Iuliu Mureşan a intervenit la Fanatik Show de la DigiSport şi a anunţat că va face recurs: "Suspendarea e foarte mare şi nu înteleg de ce. Se vede pe imagini că Ricardo nu l-a văzut. Milanov are o culpă că nu s-a protejat. Dacă intervenea cu piciorul nu păţea nimic. Oricum, accidentarea nu este foarte gravă! O să facem recurs, asta e clar. Sînt dezamagit, dar nu mă mai mir de nimic. Sper ca la recurs să nu mai fie aşa emotivi cei de la Comisii".

Este una dintre cele mai mari suspendări din fotbalul românesc, doar Ionel Ganea a primit mai multe, 16 la număr, după ce l-a luat de gît pe asistentul Mudura. Iniţial, Ganea primise 22 de etape, dar suspendarea i-a fost redusă la recurs.

Şi Florin Gardoş a fost suspendat pentru 10 etape, redusă la 8, după ce i-a provocat lui Băcilă o fractură de tibie şi peroneu într-un meci Steaua - Pandurii.

 

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (320)
tegean
tegean  •  01 Martie 2013, 13:56
Postat de asc21 pe 28 Februarie 2013, 21:20

Este vina lui Milanov ? Cum asa ? De acum incolo toti jucatorii sa intre cu armura in meciurile cu Cfr, daca te prinde cumva Cadu ca joci cu capul o minge mai joasa are dreptul sa-ti scoata dintii. Lovitura a fost intentionata, portughezul n-a ezitat deloc. Pentru o mingea la mijlocul terenului Cadu iti scoate dintii. Rog suporterii Cfr sa nu dea reply la comentariul meu, stiu ca Paszkany este stapanul vostru si n-aveti voie sa iesiti din cuvantul lui.

E bine ca cei care postează zece mii de comentarii să mai şi ştie câte ceva. Presupun că avatarul e de la Стяуа scris invers deşi s-ar putea să fie şi o altă echipă care începe cu ,,A,,.

alegzander19
alegzander19  •  01 Martie 2013, 13:40

Toata faza se petrece in fata lui Cadu, si pasa catre Caue si cea a lui Caue catre Milanov. Deasemenea mingea nu se joaca la inaltime sa zici ca se uita pe cer dupa ea. Nu poti sa spui ca nu l-a vazut .. cumparatii niste ochelari daca vede atat de prost. Cadu doar a crezut ca ajunge primul la ea, fara sa se mai gandeasca la consecinte, sau pe cine/cum loveste dupa. Din pacate insa nu a ajuns, si au ramas doar consecientele pentru care acum plateste.

tegean
tegean  •  01 Martie 2013, 13:39
Postat de asc21 pe 28 Februarie 2013, 21:41

Asta am zis si eu, trebuia suspendat tot returul. Cadu a trecut de la lovituri in spate, calcari pe mana sau coloana, la lovituri in cap.

Sper să Vă treacă...

Vezi toate comentariile (320)
Comentează