FOTBAL  »  Superliga  »  INSIDER ÎN MAFIA PARIURILOR

VIDEO Urmăreşte pe net finalul incredibil al meciului suspectat de blat şi citeşte în ziar de ce pariuri negre este acuzat Reghecampf!

CS BUFTEA - FC SNAGOV 4-2
CS BUFTEA - FC SNAGOV 4-2

Articol de GSP - Publicat joi, 11 octombrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 11 octombrie 2012 11:09

În Gazeta Sporturilor de azi, pe care o găsiţi la chişcurile de ziare, sînt citate mărturii a trei fotbalişti şi oficiali care susţin că meciului Buftea - Snagov 4-2 din 2009, din liga a doua, a fost unul comandat de Mafia Pariurilor.

Cînd scorul exact de 4-2 a fost atins, rezultat care a adus o cotă de cîştig de 40/1, cele două echipe au început să plimbe mingea fără să se atace una pe alta. Vezi momentele incredibile pe net şi mergi la chioşcurile de ziare să afli de ce este acuzat şi cum se apără antrenorul Stelei.

Vezi mai jos două filmuleţe video:

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (283)
nakamicius
nakamicius  •  12 Octombrie 2012, 01:00

gazetari bolnavi psihici frate, dar dovezi ceva in afara de niste colaje de joc? nene, eu zic ca e loc de oameni mult mai bine pregatiti !

faurul_pamantului
faurul_pamantului  •  11 Octombrie 2012, 23:34
Postat de imperator pe 11 Octombrie 2012, 22:46

Sunteți o țară de bolnavi psihici, scuze, dar ăsta e adevărul ! : ))

campionul psihozei absolute este valahu/steaua.2,,, el are premiul intai, el si cu becali,,)) Eu mai rad de ei asa, la urma urmei ma doare in cot, nu prea mai am sperante cat nepotismul e inca in floare,,,))

imperator
imperator  •  11 Octombrie 2012, 22:46
Postat de faurul_pamantului pe 11 Octombrie 2012, 21:51

nu degeaba i se spune Ana Maria Regheblat, noi nu mai avem fotbal de ani buni,, java:submit_formular_comentarii()

Sunteți o țară de bolnavi psihici, scuze, dar ăsta e adevărul ! : ))

Vezi toate comentariile (283)
Comentează