FOTBAL  »  Superliga  »  ACCIDENTARE

VIDEO Următoarele ore, decisive pentru cariera lui Marica » Stelistul urmează să facă RMN-ul pentru aflarea verdictului

Articol de GSP - Publicat luni, 07 martie 2016 12:00

Ciprian Marica s-a accidentat în prima repriză a meciului dintre Dinamo și Steaua, scor 1-1, și a fost înlocuit cu Sulley Muniru.

Atacantul Stelei e suspect că ruptură musculară, mai exact fotbalistul a suferit o  leziune fibrilară la nivelul bicepsului femural drept, însă un răspuns oficial va veni în următoarele ore. Marica trebuie să aștepte 24 de ore de la momentul accidentări pentru a efectua un RMN.

Ținând cont de problemele medicale pe care le-a avut Marica în ultimul an, acesta și-ar putea compromite definitiv șansele pentru Euro 2016 în cazul unei noi accidentări serioase.

"FC Steaua București face următoarele precizări cu privire la accidentarea atacantului Ciprian Marica în prima repriza a partidei cu Dinamo, de duminică seară:
- jucătorul este suspect de leziune fibrilară la nivelul bicepsului femural drept!
Mai multe detalii cu privire la starea sa medicala vor fi furnizate dupa incheierea investigatiilor medicale", a anunțat site-ul ofical al Stelei.

"Marica n-a reușit să facă o perioadă de pregătire cum trebuie, de aceea intervin și aceste accidentări. El își dorește foarte mult să înscrie. Dacă e ruptură, Marica va sta pe bară o lună jumătate" Ilie Stan la Digi

 CUM S-A ACCIDENTAT MARICA

Atacantul Stelei s-a accidentat după un sprint de 20 de metri, când a reluat pe lângă poartă. Acesta s-a prăbușit imediat pe gazon, acuzând dureri la piciorul drept, fiind înlocuit de Reghecampf cu Muniru. Marica a părăsit terenul cu greutate, fiind ajutat să meargă de medicii Stelei.

 

Ciprian Marica nu poate merge fără ajutor!Steaua a ajuns să stea în Tade: http://bit.ly/1LKfRgY

Posted by Gazeta Sporturilor on 6 Martie 2016
 

Ciprian Marica, suspect de leziune fibrilara!FC Steaua Bucuresti face urmatoarele precizari cu privire la accidentarea...

Posted by FC Steaua Bucuresti on 7 Martie 2016

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
rz23
rz23  •  07 Martie 2016, 15:19

Alo, Ciprian? Karma este numele meu, ma bucur ca in sfarsit te-am gasit!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează