FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

OFICIAL Doi dintr-o lovitură » Primele mutări la Viitorul, după schimbarea antrenorului

Viitorul a terminat pe locul 7 în sezon precedent
Viitorul a terminat pe locul 7 în sezon precedent

Articol de - Publicat sambata, 08 august 2020 14:33 / Actualizat sambata, 08 august 2020 17:55

Valentin Cojocaru (24 de ani, portar) și Alex Mățan (20, extremă stânga), jucători împrumutați în sezonul precedent la Voluntari, revin la Viitorul.

Anunțul a fost făcut de Ioan Andone, președintele ilfovenilor, la Look Sport: „Cojocaru și Mățan se vor întoarce la Viitorul. Am încercat să îi păstrăm, dar deja ne-au transmis decizia lor”.

OFICIAL Doi dintr-o lovitură » Primele mutări la Viitorul, după schimbarea antrenorului
Alex Mățan și Cojocaru revin la Viitorul

Viitorul are un nou antrenor: Ruben Alfonso de la Barrera Fernandez

Spaniolul Ruben Alfonso de la Barrera Fernandez (35 de ani) este noul antrenor al Viitorului. Ruben Alfonso de la Barrera Fernandez a semnat un contract valabil pentru următoarele două sezoane. 

Tehnicianul iberic îl înlocuiește pe banca tehnică a Viitorului pe Gică Hagi. Acesta îi va avea în staff pe conaționalii Francisco Ruiz Beltran, Pere Romeu Sunyer și Ivan Penaranda Llaurado.

VIDEO Un nou sistem competițional pentru Liga 1 din 2020-2021

Citește mai multe știri din Liga 1:

Damjan Djokovic își cere banii! Răspunsul lui Dan Petrescu după răbufnirea croatului

FCSB. Probleme pentru jucătorul dorit de Gigi Becali: „Nu-l dăm pentru nimic!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
doardinamo1948
doardinamo1948  •  08 August 2020, 19:05

O sa fie cam lunga prezentarea stafului tehnic, doar rostirea numelor o sa ia cam 20-25 de minute. De aia brazilienii își iau nume din 4 litere Cafu, Zico, Pele ca sa nu piardă timp. Îți dai seama ce o sa iasă dacă cere jucătorilor să-l strige pe tot numele? Mister Ruben Alfonso de la Barrera Fernandez, secunzii dumneavoastră Francisco Ruiz Beltran, Pere Romeu Sunyer și Ivan Penaranda Llaurado, mi-au zis ca sunt rezerva in meciul de azi! Așa e? Mister: Hei! Francisco Ruiz Beltran, Pere Romeu Sunyer și Ivan Penaranda Llaurado, veniți un pic la mine! De ce.... Hagi din tribuna: alooo? Mister Ruben Alfonso de la Barrera Fernandez, che paso, faci vreo schimbare? Ca e minutul 78. In tribuna își face apariția Natalia Oreiro de Casablanca Velasquez Conchistador..prietenă veche a spaniolului- Ruben Alfonso de la Barrera Fernandez! Che faci? Oooo! Natalia Oreiro de Casablanca Velasquez Conchistador Muy bien..alea,alea. Hagi strigă către antrenor Ruben Alfonso de la Barrera Fernandez, dacă nu ești atent la meci, nu-ți mai dau pequenos la cina!

neubert
neubert  •  08 August 2020, 17:38
Postat de catalin.fcdb pe 08 August 2020, 16:03

Pe matan l as lua la Dinamo

Neicutescu e foarte bun si trebuie sa joace titular! Iar Cojocaru nu va fi niciodata portar, m-am convins si cu el dupa ce credeam ca a progresat.

antalmihai
antalmihai  •  08 August 2020, 17:24

INCREDIBILLLLLLLLLLLLLLLLLLLL! PTIU!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close