FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - ASTRA 0-1

VIITORUL - ASTRA 0-1 // Gică Hagi renunță la echipa națională: „Nu putem colabora, ăsta e destinul! Plec în străinătate” + „săgeți” către un oficial FRF

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 decembrie 2019 09:07

Gheorghe Hagi (54 de ani) a anunțat că nu va mai colabora niciodată cu actuala conducere a Federației Române de Fotbal.

„Are și Hagi o părere, dar faceți cum vreți. Nu mă mai băgați în niciun top că nu fac nimic. Rămân la clubul meu, aici. Nu mai poate fi o colaborare acasă. S-a pus capăt. Ori rămân aici, ori plec în străinătate. Doresc să fac copii. Ăsta e destinul. Mi-am dat seama că sunt mic, nu sunt competitiv.

Toți copiii ăștia sunt români, genetic sunt buni, dar nu au un mediu bun, nu e mediul pe care l-am avut noi. Acasă, doar aici la clubul meu stau. Merg cu destinul meu. Mi-am dat seama că așa e în România. În față, te pupă toți, dar ce e în spate... Asta e tradiția noastră. Mi-am băgat toți banii mei în copii. Atât pot să fac”, a spus Gică Hagi într-o conferință de presă.

Hagi, supărat pe Apolzan

Gică  Hagi a oferit un nume nou în conflictul pe care îl are cu FRF. E vorba despre Dan Apolzan, președintele Școlii Federale de Antrenor. „Regele” e nemulțumit că nimeni din Federație nu s-a interesat despre cartea „Campionii creează Campioni”, lansată de Hagi în luna noiembrie. 

„Problema e la noi, la conducere. Trebuie să le ceară să mergem pe drumul care trebuie. Vecinii ne iau jucătorii. Unde am ajuns? Înțelegem să ne ia echipele din Vest, dar să ne ia vecinii jucătorii? Mă dați nervos, niște poze pe care le puneți prin ziare, care mă sperie. Am vorbit atât de mult de când m-am lăsat.

Au trecut două săptămâni, am scos cartea, nu am primit niciun telefon de la domnul Apolzan. Cu lucruri din cartea aia am făcut performanță la U21. Am avut 11 jucători acolo, 50%. Îi voi sprijini cât pot pe jucători. Urez României, loturilor naționale, baftă. Să ne aduceți iar pe străzi”, a spus Hagi. 

Vezi și:

Gheorghe Hagi, reacție dură după scrisoarea lui Răzvan Burleanu: „Generația de Aur e eliminată! Pe mine m-au trimis la Ovidiu, la țară!”

Joci constant la pariuri? Avem un test pentru tine – răspunsurile sunt foarte importante! 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (59)
2095385200712985
Ioan Emil Comsa  •  06 Decembrie 2019, 21:58

un mediocru avid dupa laude

807489642701575
Dan Miclea  •  06 Decembrie 2019, 20:50

Are dreptate Hagi. Mârlănismul lui Burleanu arată ca interesele personale sunt puse inaintea intereselor nationale.

207979096630676
Popirlan Ionel  •  06 Decembrie 2019, 18:07

du-te invartindute...falsule.

Vezi toate comentariile (59)
Comentează