FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CFR CLUJ 0-1

VIITORUL - CFR CLUJ 0-1 // Daniel Stanciu a răbufnit când a fost întrebat de primele restante de la CFR Cluj: „Hai să vorbim de fotbal! După FCSB - Craiova toată lumea era leșinată” » Cum răspunde după atacul lui MM Stoica

Viitorul - CFR Cluj // FOTO: facebook.com/AcademiaHagi
Viitorul - CFR Cluj // FOTO: facebook.com/AcademiaHagi

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 martie 2019 10:54

Daniel Stanciu, directorul sportiv de la CFR Cluj, a vorbit despre situația echipei după victoria cu Viitorul, 1-0, și despre faptul că în vestiar jucătorii au cerut să le fie plătite restanțele financiare.

„Scandarea cu «Să vină banii» apare mereu în astfel de cazuri. E vorba de banii pentru ultimele 3 meciuri, care s-au jucat în 8 zile. Cred că săptămâna viitoare se vor plăti. Nu este o problemă financiară la CFR Cluj.

Hai să vorbim despre fotbal. După FCSB - CSU Craiova toată lumea era leșinată și se vorbea despre cât de frumos a fost meciul. Aseară a fost un fotbal bun, cu viteză. A fost un meci peste ce se joacă în mod normal în Liga 1. Se vorbește mereu că nu sunt bani, că să vină banii. E vorba de primele pentru ultimele 3 meciuri, care se plătesc lunar”, a declarat Daniel Stanciu la Pro X.

„Orice e posibil în cazul lui Alin Minteuan. El era foarte apropiat de jucătorii de la prima echipă, deși era antrenor la echipa secundă, și știa lotul. De aceea l-am ales. Vom vedea ce va fi la vară. Acum ne gândim doar la meciurile cu Astra, din Cupă și campionat”Daniel Stanciu

Daniel Stanciu, răspuns după atacul lui MM Stoica 

Daniel Stanciu a comentat și mesajul dur al lui Mihai Stoica la adresa arbitrului Marius Avram. (Detalii AICI)

„Avram a arbitrat și meciul FCSB - Craiova de acum trei etape. Nimeni de la CFR Cluj nu comentează arbitrajul. Noi ne concentrăm pe ce avem de făcut și nu comentăm alte meciuri. Ne interesează să ne îndeplinim obiectivul.

Dacă au fost faze discutabile, au fost de ambele părți. Nu se pune problema unui avantaj pentru CFR Cluj din partea lui Avram. Sunt tot felul de discuții legate de arbitraj. Cred că, per total, este un echilibru în ceea ce privește deciziile pro și contra”, a adăugat Daniel Stanciu. 

„Nu este normal ca o echipă să se împrumute la alta (n.r. Astra are o datorie de 1,4 milioane de euro la FCSB). Dar având în vedere situația din Liga 1, cluburile apelează la tot felul de împrumut. Dar nu e OK”Daniel Stanciu

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (33)
cluj_cluj
cluj_cluj  •  17 Martie 2019, 20:19
Postat de Alexandru Chis pe 17 Martie 2019, 15:00

Are dreptate Stanciu! Per total este un echilibru in ceea ce privesc deciziile pro si contra pentru ca se acorda 11 m pentru CFR si un cartonas rosu pentru adversari sau se elimina antrenorul advers si se da lovitura de pe carul de 16 m pentru CFR!

Delirezi pt ca prostia doare? Sau la tine e ceva normal?

2178360395810778
Dan Radu Tudor  •  17 Martie 2019, 19:26

Hagi cel mai mare jucator de footbal al tarii dar ca antrenor este blat pentru ca Steaua l-a mentinut in liga 1 stie toata lumea acel 2-5 si el ce face , face pe tapul cu Steaua si pe *** cu cfr halal antrenor

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

albalbastru72
albalbastru72  •  17 Martie 2019, 18:16

Are dreptate asta de la Cluj,practic va fi un blat ordinar ,o reglare de conturi,o alta gainarie becaliota dupa clinica privata gratuita dar nu prea,etc.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează