FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CFR CLUJ

VIITORUL - CFR CLUJ // Gheorghe Hagi, avertisment către jucători înaintea derby-ului cu CFR Cluj + ce spune despre posibilitatea de a lucra cu Dan Petrescu

Gheorghe Hagi
Gheorghe Hagi

Articol de - Publicat sambata, 27 aprilie 2019 20:32

Gheorghe Hagi, antrenorul celor de la Viitorul, a vorbit din nou despre meciul de luni cu CFR Cluj. 

  • Viitorul - CFR Cluj se joacă luni, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look Sport.

„Încercăm să luăm cele 3 puncte, pentru că doar victoria ne ține în luptă pentru locul 3, chiar locul 2, un loc de cupele europene. Dar nu trebuie să facem greșeli, să nu mai luăm gol după o lovitură liberă de la 30 de metri. Nu se vor marca multe goluri, va fi multă tactică. Sper să se întâmple ca în meciul din sezonul regulat, când am câștigat, pentru că un succes ne-ar poziționa foarte bine.

Se simte o stare de oboseală la cei care au jucat mai mult, voi vedea ce schimbări vom face. Moralul este foarte bun, încrederea la cel mai înalt nivel. Trebuie să ne păstrăm concentrarea, să uităm de finală, să ne întoarceam la campionat”, a spus Gică Hagi.

...despre CFR Cluj: „Este o echipă pragmatică, jucătorii sunt experimentați și valoroși, dar în ultimele două meciuri directe i-am dominat total, chiar dacă am pierdut. Dan este un antrenor cu multă experiență, care știe să joace genul acesta de meciuri. Cu el, echipa este și mai pragmatică, joacă la rezultat”.

...despre posibilitatea de a lucra cu Dan Petrescu:„Eu cu Dan am făcut întotdeauna echipă foarte bună, și cu orice coleg din Generația de Aur. Sunt convins că am face echipă puternică, pentru că unde există oameni care se pricep și sunt buni, puterea crește. Sunt convins că împreună, vom fi întotdeauna mai puternici. Dar asta este așa, să mă încălzească, știu eu ce vrea să facă. Să mă învingă și același lucru îl vrea și eu, pentru că amândoi suntem câștigători, ne place să câștigăm. Acest spirit a existat întotdeauna între noi, chiar și la antrenamente a foat competiție”

„În ultimele două meciuri am jucat bine, dar ne-a lipsit golul. Avem respect pentru ei, sunt campionii en titre și lideri în acest sezon, dar vrem să câștigăm”
Ionuț Vînă

„Presiunea mai mare este la ei, dar nu înseamnă că noi vom trata ușor meciul. Și noi avem nevoie de trei puncte în lupta pentru locul 3”
Vlad Achim

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
10206209416816386
Ioan Trofin  •  28 Aprilie 2019, 00:18

Stai sa vedem cum alege dl Hagi echipa.

para.para
para.para  •  28 Aprilie 2019, 00:11

Ambalatorilor gigisti, puneti titlul corect pentru ca meciul se joaca la Cluj ("VIITORUL - CFR CLUJ // Gheorghe Hagi, avertisment către jucători înaintea derby-ului cu CFR Cluj ").

Vezi toate comentariile (2)
Comentează