FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CHINDIA 3-0

VIITORUL - CHINDIA 3-0 // FOTO Cine e Louis Munteanu, „faraonul” Viitorului » Senzație la juniori: decisiv în finala Ligii Elitelor și evoluții spectaculoase cu Real Madrid și Panathinaikos

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 noiembrie 2019 10:45

Viitorul e lider în Liga 1, după 3-0 contra Chindiei Târgoviște. Ultimul gol a fost marcat de atacantul Louis Munteanu, 17 ani, aflat la a doua prezență din acest sezon.

„Louis Munteanu a meritat să joace. Mă bucur că a marcat. A dat multe goluri la juniori, nu prea mai avea ce face pe acolo. Era faraon! Calitatea lui numărul 1 e că nu are teamă, se demarcă foarte bine, e puternic, are simțul golului. E un vârf foarte bun”,  a declarat Gică Hagi la finalul meciului. 

Cine e Louis Munteanu 

Atacantul născut în 2002 pare a fi noua stea de la Viitorul, reușind vineri să impresioneze la seniori, după evoluții entuziasmante la juniori. Munteanu a făcut pasul la echipa mare în vară, dar abia în meciul cu Dinamo a debutat, intrând în minutul 62.  
 

Munteanu este un produs al Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, iar în sezonul trecut a câștigat două trofee, Liga Elitelor și Supercupa României. În finala Ligii Elitelor U19, Munteanu a marcat golul de 3-1 în victoria cu Dinamo, după o acțiune personală și o „scăriță” peste portar. 

„Era puțin preocupat ca nu joacă. L-am luat din vară la prima echipă, dar nu a jucat deloc. Venea de la juniori și acolo era alt ritm. Nu-l simțeam pregătit, dar acum l-am simțit. A fost aproape să fie titular, dar am decis înainte de meci să fie rezervă”, a adăugat „Regele”. 

Gică Popescu l-a remarcat 

În iunie, Gică Popescu anunța într-o conferință de presă că Louis Munteanu este noua perlă de la Viitorul și dezvăluia că Hagi va miza pe el. 

„Credeți că el se mai poate antrena cu juniori? Acum a dat 10-15 goluri, la fel și la națională/ Chiar dacă e năacul în 2002, vine la echipa mare și se luptă cu ceilalți. El e primul pe care-l vom promova. A arătat că merită să fie în lotul echipei mari”, spunea „Baciul”. 

Munteanu a impresionat la ediția din 2019 de la  Puskas Suzuki Cup, fiind inclus în echipa turneului, după ce Viitorul U17 a câștigat cu Real Madrid, Panathinaikos și Honved Budapesta.  Louis este și internațional, jucând la toate naționalele de juniori: U15, U16, U17 și U19. 

Detalii inedite despre Louis Munteanu: 

Destinația favorită: Londra 
Locul preferat din Constanția: Portul Tomis 
Hobby: Tenisul de masă 
Formația preferată: B.U.G Mafia 

Citește și:

Gică Hagi, gata să meargă pe Anfield: „Mi-am luat deja lojă” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
100002473541087
Danut Ognean  •  02 Noiembrie 2019, 17:34

maine vad titlul ca e dorit de gigi la fcsb

radu876
radu876  •  02 Noiembrie 2019, 13:25

ciudat ca imediat dupa finala rwc sa avem acest articol in fruntea sitului

2003733949920321
Sindicatul Liber Nitramonia-Rompiro  •  02 Noiembrie 2019, 13:02

Deocamdată e un jucător de perspectiva . In alta ordine de idei i ultimii 2 ani Ac.Hagi la U 17 a pierdut de 2 ori la Brașov la Kids Tampa! Oare au fost fudasii prea buni ? Nu bine inteles ca nu sînt pe la loturi ca acolo joacă copii unora si altii pe alte criterii . O zi bună! Ps mai usor cu pianul...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează