FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CHINDIA 3-0

VIITORUL - CHINDIA 3-0 // VIDEO+FOTO » Puștii lui Gică Hagi urcă pe primul loc în Liga 1! Cum arată ACUM clasamentul

Articol de , - Publicat vineri, 01 noiembrie 2019 22:20

Viitorul a câștigat meciul cu Chindia Târgoviște, scor 3-0 (G. Ganea '7, Boboc '26, L. Munteanu '90+3), și urcă provizoriu pe primul loc în Liga 1.

Era clar că Hagi nu va mai accepta încă un scurtcircuit al echipei sale după înfrângerea cu Dinamo, 2-3, din etapa trecută. Așa că Iancu și restul colegilor săi i-au luat tare din prima pe târgovișteni.  

George Ganea a deschis scorul rapid (7), după ce altfel talentatul portar Aioani a avut o ieșire greșită, prin care practic i-a pus mingea perfect pentru gol atacantului în albastru. 

Yameogo a venit cu replica doar câteva minute mai târziu, dar Căbuz a arătat încă o dată că este un portar de reflex. A urmat bara lui Liviu Mihai, Ganea a trimis și el mingea chiar în încheietura barelor, iar desprinderea a venit prin Boboc, care a șutat bine la colțul lung. Fundașul a ajuns astfel la două reușite în ultimele două partide, după golul cu Dinamo.

O primă repriză foarte bună, în care scorul putea fi mai mare și în care Viitorul a arătat din nou calitate ofensivă. Și Chindia a arătat că este o echipă bine așezată de Moldovan, dar limitele individuale se văd clar.  

În partea a doua, lucrurile s-au mai calmat, Viitorul a dominat în continuare partida, dar ocaziile din prima parte nu s-au repetat. Doar șutul lui Ciobanu din minutul 78 și capul lui Iancu din minutul 88 au fost cu adevărat periculoase pentru poarta lui Aioani. Când jocul părea încheiat, Luis Munteanu, atacant născut în 2002, a înscris un supergol cu un șut la vinclu, aceasta fiind prima sa reușită în Liga 1.

2002este anul în care s-a născut Louis Munteanu. Este primul marcator născut în acest an din istoria Ligii 1. Precedentul record era deținut de Luis Nițu (2001), fotbalistul Craiovei.

Viitorul - Chindia 3-0

Balon de Aur la Ovidiu :) 

Rivaldo a asistat la meci alături de Gică Popescu. Fiul său, Rivaldinho, nu a fost în lotul Viitorului din cauza unei accidentări.

VIITORUL - CHINDIA 3-0 // VIDEO+FOTO » Puștii lui Gică Hagi urcă pe primul loc în Liga 1! Cum arată ACUM clasamentul

Viitorul: Căbuz - Boboc, Țîru, Mladen, De Nooijer - Ciobanu, Achim, Houri - Matei - Iancu, G. Ganea 
Rezerve: Buzbuchi - Dussaut, St. Filip, Dulca, Iacob, Pitu, L. Munteanu 
Antrenor: Gică Hagi

Chindia: Aioani - Martac, Benga, Piţian, Neciu - Bic - Neguţ, Raţă, L. Mihai, Yameogo - Florea
Rezerve: I. Popescu, Leca, Dumitraşcu, Novac, Dumiter, Ivancic, Cherchez
Antrenor: Viorel Moldovan 

Arbitru: Marcel Bîrsan (București) / Asistenți: Florin Păunescu (Rm. Vâlcea) și Vlad Bârlădeanu (București)
Stadion: Central, Academia Gheorghe Hagi

Vezi și:

Victor Pițurcă, mâhnit din două părți după calificarea în Cupă: „Chiar suntem îngrijorați”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
dora
dora  •  02 Noiembrie 2019, 10:35

Posibil hent la Ganea la preluare inainte de marcarea golului si intrare imprudenta a lui Casap in propriul careu - lovitura de la 11 metri pentru Chindia - pe astea nu le-ati vazut domnilor "jurnalisti" ?

207979096630676
Popirlan Ionel  •  02 Noiembrie 2019, 09:16

fecesebeaua ciobanului si viitura *** si-au gasit o noua ***...chichindia

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1442336789396148
Nicolae Nicolae  •  02 Noiembrie 2019, 05:17

Nu inteleg greselile facute la pasare de Viitorul,ei joaca impreuna de ani buni,ar trebui sa meargă pasele cu ochii închiși.ei se bat singuri,cu Craiova si Dinamo,s_au batut singuri.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează