FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DUNĂREA CĂLĂRAȘI, 18:00, DIGI, TELEKOM, GSP.RO

VIITORUL CONSTANȚA - DUNĂREA CĂLĂRAȘI // Viitorul lui Hagi îi sperie pe debutanții Dunării Călărași: "E cea mai importantă școală de fotbal din România"

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 iulie 2018 18:00

Dunărea Călărași va juca pentru prima dată în istorie în Liga 1 duminică, de la ora 18:00, în deplasare cu Viitorul. Dan Alexa, 38 de ani, antrenorul călărășenilor, recunoaște că are emoții înaintea întâlnirii cu formația condusă de Gică Hagi, 53 de ani.

"Îmi doresc să fim o echipă care are curaj, vreau să câştigăm, dar întâlnim o echipă care, indiferent de transferurile făcute în ultimii ani, e cea mai importantă şcoală de fotbal din România.

Au un antrenor pe care-l apreciez foarte mult, un tip excepţional, Gică Hagi.

Îi respectăm, dar mergem să jucăm, să le punem probleme. Vreau să ne creăm o identitate, să devenim o echipă respectată. Cred că aceştia sunt paşii corecţi pe care trebuie să-i facem. Rezultatele vor apărea dacă păstrăm o linie corectă şi, pentru început, acesta este obiectivul principal", a declarat Dan Alexa.

  • Viitorul - Dunărea Călărași, duminică, ora 18:00, în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.ro

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
blocatu
blocatu  •  22 Iulie 2018, 14:22
Postat de indolentu pe 20 Iulie 2018, 20:10

io am o nelamurie si anume din cite stiu io nou promovatele au jucat primu meci acasa acu de ce nu se mai respecta regula?

pentru ca de anul asta au schimbat un pic modul de organizare a meciurilor , pentru a se evita ceea ce s-a intamplat in ultimii 2 ani, cand cfr s-a dus cu echipa a 2-a, craiova a stat capritza....probabil au schimbat si inceputul de campionat, nu numai sfarsitul!

blocatu
blocatu  •  20 Iulie 2018, 21:57
Postat de Buzoianu Tudorel pe 20 Iulie 2018, 18:28

Viitorul - dunarea. 1- 2

vise taica! si eu - jeniffer aniston eternal love! :D

indolentu
indolentu  •  20 Iulie 2018, 20:10

io am o nelamurie si anume din cite stiu io nou promovatele au jucat primu meci acasa acu de ce nu se mai respecta regula?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează