FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CRAIOVA 1-2

VIITORUL - CRAIOVA 1-2 // Gică Hagi: „E inadmisibil! Ne-au lipsit curajul și responsabilitatea”

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 februarie 2020 21:38

Gheorghe Hagi (54 de ani), antrenorul Viitorului, a oferit declarații după înfrângerea cu CS Universitatea Craiova, scor 1-2.

Clasamentul LIVE din Liga 1

„Acesta e fotbalul. Din păcate, trebuia să fim mult mai atenți la golul doi, pentru că noi am greșit acolo. Câteodată, nu intră mingea, iar adversarul dă gol când are ocazia. În general, am făcut un meci destul de bun. Dar aveam nevoie de mai mult curaj și de mai multă responsabilitate.

Mai sunt două meciuri. Trece partida asta, ne refacem și vom vedea. Sunt finale, într-adevăr. Apărarea a jucat bine. Le reproșez doar faptul că puteau să se implice mai mult pe faza de construcție. În atac, e inadmisibil să ratăm cât am ratat noi!

Vom pregăti meciul cu CFR Cluj la fel ca pe oricare altul. N-are rost să vorbim de ce va fi cu CFR. Acum, vorbim despre acest meci. Dar trebuie să dăm tot ce avem, asta e clar”, a declarat Hagi, la TV Digi Sport.

După golul decisiv marcat de Mihăilă în minutul 82, Hagi a fost surprins de camerele TV lovind cu piciorul în marginea băncii de rezerve.

„Ne-am complicat singuri situația. Am avut avantaj pe tabelă. N-am știut să ținem de el însă. În prima repriză, am avut ocaziile mai mari. O echipă mare trebuie să se distanțeze în mod normal. În actul secund, nu am intrat la fel de bine pe teren.

Ne-au surprins și nu știu cum am luat al doilea gol. Vom analiza ce s-a întâmplat în această seară. Ne mai așteaptă două finale și trebuie să dăm tot ceea ce avem noi mai bun pentru a ne îndeplini primul obiectiv, acela de a juca în play-off” - Gabi Iancu, FC Viitorul

vezi și:

FC VOLUNTARI - DINAMO 2-1 // 3 momente care nu s-au văzut la TV » „Sărăciilor, ați făcut și voi rost de bani?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (20)
deusdat
deusdat  •  10 Februarie 2020, 12:57

Nu te pui cu Mihăilă, e cel mai mare de la Mutu încoace.

1171131839584420
Bobaru Ionel  •  10 Februarie 2020, 09:30

Mi se pare ca la Viitorul problema este nu ca Gica nu e antrenor ci ca a tot adus obositi,rasuflati[cine or fi scouteri???]sperand sa-i resusciteze!!!Cand si-a promovat copii din Academie jocul era superb,rezultatele acceptabile,ma uitam cu placere la orice joc al lor.Acum...pare o echipa obosita,fara orizont,integrata iremediabil in Campionatul nostru cel fara sare si piper cu meciuri vai de ele[vezi CFR-FCSB pasami-te cele mai tari echipe din parcare]

sasesase
sasesase  •  10 Februarie 2020, 08:26

Ti au lipsit arbitrii ***. Ca antrenor ești de valoarea lui Ion Marin, Ionuț Chirilă, etc. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează