FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CSU CRAIOVA

VIITORUL - CSU CRAIOVA 0-0 // Gică Hagi s-a declarat surprins la final: „Incredibil!” » Ce a zis despre interesul FCSB-ului pentru Țîru

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 februarie 2019 22:16

Gică Hagi a reacționat după remiza obținută de Viitorul cu CS U Craiova, scor 0-0. „Regele” e mulțumit de rezultat. A comentat transferul lui Mitriță la New York City FC, dar a vorbit și despre presupusul interes al lui Gigi Becali pentru Țîru. 

„Din punctul meu de vedere ne-a lipsit puțin ritmul. Dar azi am avut un adversar puternic. Am avut momente bune, puteam câștiga meciul, deși ei au avut și un penalty.

A fost un fotbal frumos, jucat de două echipe bune. Ei doreau să câștige, noi la fel, incredibil că nu s-a marcat!”, a zis Gică Hagi la TV Telekom Sport.

...despre Mitriță: „Mă bucur pentru el. De când a venit la noi a vrut să ajungă fotbalist. Mi-a plăcut mereu de el”.

...despre Țîru la FCSB: „Vorbe și atât. Nimic mai mult. Speculații, eu n-am idee despre ce gândesc ei sau ce vor. N-a venit nimic la club”.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO Derby de play-off, joc de play-out » Hagi nu îi permite lui Mangia să o egaleze pe FCSB! Clasament actualizat în Liga 1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
131624217670160
Geani Muraru  •  04 Februarie 2019, 10:19

Ii mai vinde Hagi o *** pe post de viitor mare jucator *** din Pipera

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

observator_federal
observator_federal  •  04 Februarie 2019, 06:47
Postat de kaolin1k pe 03 Februarie 2019, 23:07

Mitriță este la Craiova din iulie 2017, când a venit sub formă de împrumut de la Pescara. După 6 luni, în ianuarie 2018, oltenii l-au cumpărat pentru 700.000 de euro. A mai jucat la Viitorul și Pescara. (https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/alex-mitrita-la-new-york-city-update-csu-craiova-si-new-york-city-acord-pentru-transferul-lui-alex-mitrita-jucatorul-a-plecat-sa-faca-vizita-medicala-558894.html) https://en.wikipedia.org/wiki/Alexandru_Mitri%C8%9B%C4%83

Băi eruditule, scormonește mai adânc pe net, ia vezi (și spune și prietenilor tăi, deșteptați-vă):"VIDEO Stadionul Craiovei a ajuns o RUINA, Ion Oblemenco e plin de balarii! Hagi salveaza talentele oltenilor!".

observator_federal
observator_federal  •  04 Februarie 2019, 06:45
Postat de Robert Ivan pe 03 Februarie 2019, 23:33

Mitriță și-a început cariera de senior în Turnu Severin în 2011, iar la începutul lui 2013 s-a alăturat echipei de fotbal Viitorul Constanța.

Cauta așa pe net și o să vezi un clip EXTRAORDINAR : "VIDEO Stadionul Craiovei a ajuns o RUINA, Ion Oblemenco e plin de balarii! Hagi salveaza talentele oltenilor!". Tu nu citești decât presa gigistă? O să vezi acolo povestea plecării din Craiova a lui Mitriță. "Cel mai bun pusti de la Academia lui Hagi e oltean si plange dupa Craiova. Alex Mitrita e nepotul fostului fundas al Universitatii si s-a antrenat cu unchiul sau pe stadionul in paragina de la Craiova !". Băi, ești doar colecționar de statistici gigiste? Mai cercetează și pe cont propriu (dacà poți...)

Vezi toate comentariile (9)
Comentează