FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

VIITORUL // Dani Lopez n-a mai jucat niciun minut de 500 de zile » I s-a prelungit contractul după ce-a plâns în biroul antrenorului

Dani Lopez, dreapta
Dani Lopez, dreapta

Articol de GSP - Publicat joi, 02 mai 2019 17:55

Dani Lopez e probabil un caz unic în fotbalul românesc! Fundașul dreapta, 27 de ani, încă este jucătorul echipei de la Ovidiu, dar de 1 an și 4 luni nu a mai bifat niciun minut pentru formația patronată și antrenată de Gheorghe Hagi! Mai exact de pe 17 decembrie 2017.

Cum a fost posibil acest lucru? În iarna anului trecut s-a dus la munte, a schiat și a încălcat regulamentul de ordine interioară al echipei. Atunci a suferit o ruptură musculară, iar la reunire nu a spus nimic despre problemele pe care le avea. A plecat în cantonament în Turcia și, după doar câteva antrenamente, i s-a agravat ruptura musculară. A fost nevoie de operație de urgență la coapsă, dar de atunci nu s-a mai pus pe picioare.

200.000 €este cota de piață pe care o are în acest moment Dani Lopez, conform siteului de specialitate transfermarkt.com

"Are dureri incredibile și nu e nici la 50 la sută din potențial"

De atunci urmează un program de recuperare, stă mai mult în Barcelona, dar șansele să revină pe teren la parametri normali sunt foarte mici, dacă nu chiar zero.

lopez refacereDani Lopez la recuperare, pozând cu Alexis Sanchez

"Are program separat, dar are probleme medicale serioase. Toată lumea spera să fie pe teren în luna octombrie a anului trecut, dar nu are nicio șansă! Are dureri incredibile și nu e nici la 50 la sută din potențial. Face drumul Constanța-București-Barcelona pentru recuperare, dar degeaba. Pe lângă asta are și o problemă medicală genetică, plus ceva probleme inghinale"
Surse din cadrul echipei Viitorul

A plâns în fața lui Hagi să-i prelungească înțelegerea

Adus în iunie 2016 din Cipru, de la Doxa Katokopias, Lopez mai are contract cu Viitorul până în vara anului viitor. Cei din club au sperat că se va pune pe picioare și în vara anului trecut i-au prelungit contractul, deși Hagi era dispus să renunțe la serviciile lui.

A avut o discuție cu Hagi despre viitorul său, despre problemele pe care le are și l-a rugat pe "Rege", plângând în fața acestuia, să-l ajute, să nu renunțe la el. În iunie 2018 i s-a prelungit contractul și salariul i-a fost mărit!

"A existat o discuție și Gică a zis să-l ajutăm, să-i întindem o mână, să nu-l lăsăm așa. I-am prelungit contractul pentru încă un an, cu posibilitatea de prelungire pe încă două sezoane. Am decis să-l sprijinim, chiar dacă e accidentat de luni bune"
Zoli Iasko, director sportiv Viitorul, în iunie 2018

ESCAPADĂ » "A consumat vodcă și suc de mere"

În iulie 2018, cei de la Cancan au scris că fundașul spaniol ar fi fost la un restaurant, alături de două fete și de un bărbat, și ar fi consumat vodcă și vin. "A consumat vodcă și suc de mere, iar la masa lui și-au făcut apariția inclusiv două sticle cu vin roșu. Dani Lopez a părăsit restaurantul în jurul orei 02:00 și era într-o stare avansată de ebrietate, abia se mai putea ține pe picioare.  Jucătorul Viitorului era extrem de violent și și-a continuat spectacolul de prost gust", a declarat un martor pentru sursa citată. Evenimentul a fost negat la acea vreme de jucător.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
zinzir
zinzir  •  02 Mai 2019, 22:57

Hagi ar trebui sa fie mai generos si cu jucatorii romani.

dora
dora  •  02 Mai 2019, 20:27

Un jucator slabut. Eu, in locul lui Hagi, ii faceam vant, de multa vreme.

energydrik
energydrik  •  02 Mai 2019, 19:06

Articol de duzina, pe cine intereseaza ca un fotbalist consuma bauturi alcolice in timpul lui liber? Ce e cel mai trist, e ca la 27 de ani, a jucat in toata cariera lui la seniori numai 107 meciuri, inclusiv meciuri din cupa spaniei, cupa romaniei, cupele europene cu viitorul etc etc .. prea putin, un fel de fotbalist de buzunar, exact genul care nu trebuie importat in campionatul nostru ca sa nu dea exemplu, ce sa invete betivanii nostri de la el? Un fotbalist mediocru are macar 250 de meciuri la 27 ani, Lopez e precum un elev care a mers la scoala numai luni si marti.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează