FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO 1-2

Fotbalistul care a schimbat fața lui Dinamo: „Arată altă siguranță cu el!”

Dinamo a învins-o pe Viitorul, scor 2-1. Fundașul central Raul Albentosa (32 de ani) a marcat primul gol pentru „câini” și a fost lăudat de Ionel Dănciulescu.
Dinamo a învins-o pe Viitorul, scor 2-1. Fundașul central Raul Albentosa (32 de ani) a marcat primul gol pentru „câini” și a fost lăudat de Ionel Dănciulescu.

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 mai 2021 20:48 / Actualizat duminica, 02 mai 2021 20:49

Dinamo a învins-o pe Viitorul, scor 2-1. Fundașul central Raul Albentosa (32 de ani) a marcat primul gol în tricoul „câinilor” și a fost lăudat de Ionel Dănciulescu. 

Raul Albentosa este cel mai important transfer reușit de Dinamo, după ruptura de Pablo Cortacero. Fundașul central trecut pe la Malaga, Deportivo sau Derby a devenit rapid liderul defensivei, lucru remarcat de Ionel Dănciulescu. 

Ionel Dănciulescu îl laudă pe Albentosa

„O partidă bună, chiar dacă n-au fost multe situații în prima repriză. A fost o singură lovitură de cap. În partea secundă a fost mai animat, cu situații la ambele porți. Dinamo a câștigat meritat. 

De Albentosa nu s-a spus nimic rău până acum, el chiar s-a integrat bine. Sistemul defensiv arată altă siguranță cu el în echipă. Cu Voluntari și astăzi a arătat mult mai bine echipa, față de alte meciuri în care s-a jucat cu 3 fundași centrali”, a declarat Ionel Dănciulescu, la „Digi Sport Special”.

Fotbalistul care a schimbat fața lui Dinamo: „Arată altă siguranță cu el!”
Raul Albentosa

Citește și alte știri din play-out:

VIDEO + FOTO Chindia lui Săndoi, pe val în Liga 1! E neînvinsă în play-out după 1-0 cu UTA

FOTO Moment de spaimă la Astra - Poli Iași: Brănescu, schimbat după ce a fost făcut KO de un adversar » Primul verdict în cazul accidentării

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
gago747
gago747  •  03 Mai 2021, 13:50

Mi-aduc aminte la meciul cu UTA, cînd am încasat golul ăla cu capul, cum Albertosa urla disperat "No se puede! no se puede!" de s-a auzit în tot stadionul (nu că ar fi greu să se audă, în condițiile actuale). Măcar știm că are inima la locul ei, cum zic amglofonii.

853246084756615
Marcel Popa  •  03 Mai 2021, 12:23

Cojocaru era in vacanta,degeaba laudati Dinamo.

laurenti001
laurenti001  •  03 Mai 2021, 11:45
Postat de popescu222 pe 03 Mai 2021, 09:48

La golul primit ieri cred ca Albentosa are o parte egala de vina cu Pulic, sau mai mare, pentru ca el putea respinge primul centrarea aceea. Nu trebuia sa o lase sa cada in gura portii, dadea simplu in corner.

Cred ca a fost vina colectiva, a celor doi, in plus Deian trebuia sa se retraga cu atacantul (dar nu cred ca se astepta sa scape mingea fundasilor) iar portarul sa iasa spre atacant. Intr-un final este bine cum s-a terminat si trebuie sa ii felicitam pe toti. HAI DINAMO!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează