FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FC BOTOȘANI 1-0

VIITORUL - FC BOTOȘANI 1-0 / Golofca a început să plângă la finalul meciului cu Viitorul: „Îmi cer scuze față de colegi, de suporteri”

Cătălin Golofca // Captură TV Telekom Sport
Cătălin Golofca // Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 martie 2019 19:03

Cătălin Golofca a plâns la finalul meciului pierdut de FC Botoșani în fața Viitorului, scor 0-1, rezultat care a trimis echipa lui Gică Hagi în play-off.

Golofca a ratat singur cu portarul la 0-1, spre finalul partidei. 

„Sunt foarte trist. Sper să-mi revin. Am muncit mult. Din păcate, am avut calificarea în picior, dar am ratat acea fază, m-am grăbit și am ratat. Vom merge acasă acum, mâine vom avea discuții și vom vedea.

Vreau să-mi cer scuze suporterilor, colegilor și întregului club pentru acea ratare. Chiar mi-am dorit să marchez. Ne-am dorit foarte mult să jucăm în play-off. Dacă marcam acolo, eram noi în play-off”, a declarat Golofca la TV Telekom Sport.

Liviu Ciobotariu, antrenorul lui FC Botoșani, a fost și el dezamăgit de rezultat:

„Prima repriză a aparținut Viitorului, dar în a doua parte lucrurile s-au schimbat. Felicit Viitorul pentru victorie. Pentru noi e dezamăgire, tristețe, că n-am reușit să ne păstrăm poziția a 6-a. Vreau să-mi felicit jucătorii pentru parcursul pe care l-am avut.

Când am ajuns la echipă eram pe loc de baraj. Important pentru mine e să le ridic moralul jucătorilor acum, că sunt dărâmați. Golofca a făcut meciuri foarte bune. Azi a fost neinspirat, dar se întâmplă la orice fotbalist. Important e ca el să-și revină, că avem nevoie de el”.

Citește și:

PROGRAM PLAY-OFF și PLAY-OUT // Iată țintarul etapelor în acest moment: când e FCSB - CFR Cluj

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
mway
mway  •  04 Martie 2019, 08:02

Iașiul ar fi fost în playoff dacă ar fi jucat mai bine în Ștefan cel Mare.

reddm
reddm  •  04 Martie 2019, 07:36

Dacă încerci sa fentezi fotbalul asta pățești joci cu renegatii, dar nu este nicio problema ca aveți voi de reglat niște treburi în fata lui Dinamo, ca ce v-ați mai bucurat la ultimul meci disputat cu ei, asa ca va așteptăm la lupta pentru rămânere în liga 1

gerularupeimana
gerularupeimana  •  04 Martie 2019, 03:12
Postat de univ_craiova1 pe 03 Martie 2019, 22:03

Aveți suporteri? Sau plângi ca nu puteți ajuta fcsb?

Clona ta iubita si stimata este echipa care a ajutat cel mai mult fcsb-ul de cand a intrat in mod ilegal, odios in prima divizie. Uita-te pe statistici de cate ori a batut clona ta fcsb-ul. ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează