FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FCSB 0-2

Viitorul - FCSB 0-2 // Bogdan Vintilă e mulțumit: „Acum văd exterioare și călcâie”

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 decembrie 2019 22:06

Bogdan Vintilă (47 de ani), antrenorul celor de la FCSB, a comentat  victoria echipei sale cu Viitorul, scor 2-0.

„Sunt mulțumit de jocul făcut de jucătorii mei, de faptul că am reușit să luăm cele 3 puncte. Confirmăm momentul bun prin care trecem și ne dorim să rămânem la fel de echilibrați și să câștigăm meciul cu Craiova, ultimul al anului, pentru că ultima impresie contează.

Mă bucur foarte mult pentru jucători că au reușit să marcheze și s-au descătușat. Am văzut un fotbal care mie-mi place, cu exterioare și călcâie. Sunt mulțumit de ei. Când am preluat echipa, știam capacitatea jucătorilor, știam că sunt buni. Erau doar debusolați. 

Soiledis confirmă că este un jucător inteligent, polivalent. Planic și Soiledis au fost etapa trecută cei mai buni fundași centrali. Posibilitate au toți fotbaliștii să joace, iar atunci când îi introduc trebuie să dea 100%. Sunt mulțumit de evoluția lui Nedelcu, mă bucur că și Filip a reușit să reintre. Am mijlocași foarte buni”, a declarat Vintilă, la TV Digi Sport.

„A fost un meci frumos, cu două formații care au jucat fotbal, din primul și până în ultimul minut. Noi am fost echipa care am marcat repede, iar asta a fost soarta partidei. Am prieteni foarte mulți aici la Viitorul. Este echipa căreia îi datorez totul, am numai cuvinte de laudă față de ea” - Florinel Coman, MVP-ul meciului Viitorul - FCSB 0-2

Match Preview FCSB - CSU Craiova

VEZI ȘI:

Viitorul - FCSB // FOTO Atac înfiorător: Andrei Artean și-a înfipt crampoanele în Dennis Man! Era de „roșu”?

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
andrei.f
andrei.f  •  16 Decembrie 2019, 05:51

A castigat Steaua, oftica mare la postaci !

710016796087254
Cristi Daniel  •  16 Decembrie 2019, 04:45

De ce nu a vazut antrenorul exterioare si calcaie si la meciul cu Astra? Nivelul jucatorilieFCSB este scazut, departe la ce se joaca in fotbalul european .

vishnu
vishnu  •  16 Decembrie 2019, 01:04

Jucatorii isi permiteau calcaie si exterioare pentru ca stiau care e treaba. Numai lui Vintila se pare ca nu i-a spus nimeni. Te pomenesti ca o fi crezand si ca e antrenor principal.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează