FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FCSB 1-1

VIITORUL - FCSB 1-1 // Exasperat, Gigi Becali detonează BOMBA: „Îi vreau pe Ianis și Gică Hagi la FCSB!”

Gigi Becali și Gică Hagi au mai lucrat la FCSB în 2007
Gigi Becali și Gică Hagi au mai lucrat la FCSB în 2007

Articol de GSP - Publicat luni, 22 aprilie 2019 12:09

Gigi Becali, patronul FCSB, îi vrea pe mijlocașul ofensiv Ianis Hagi, 20 de ani, și pe antrenorul Gică Hagi, 54 de ani, în această vară. Ianis a înscris de două ori contra roș-albaștrilor în acest play-off, ultima dată aseară, la 1-1, reușite cu care i-a luat definitiv ochii lui Gigi. 

„Vreau să dansez «Pamporea» (n.a - dans machedonesc) cu Ianis Hagi la anul pe vremea aceasta. E un obiectiv important în acest moment să-l iau pe Ianis la FCSB. Acum pot s-o zic, că nu mai avem meciuri directe. Să vedem dacă pot să-l iau”.

10 goluriîn 28 de meciuri  a reușit Ianis Hagi pentru Viitorul în acest an

3.500.000 €e cota de piață a lui Ianis Hagi, potrivit Transfermarkt

Ulterior, Becali a declarat, ușor amuzat, că n-ar spune „nu” nici să-l aducă pe Gică Hagi pe banca roș-albaștrilor, începând cu sezonul viitor. 

„Mi-a venit un gând să dansez «Pamporea» și cu Ianis Hagi, și cu Gică Hagi la finalul sezonului. E doar un gând, dar nu se știe niciodată. O să vedem noi”, a declarat Gigi Becali, la Pro X.

Gheorghe Hagi a mai antrenat la FCSB în sezonul 2007-2008, când a fost demis de Becali după doar 4 luni. 

Vezi șiCristian Bivolaru, exasperat de schimbarea făcută de Teja: „Merge prost semnalul în zona vestiarelor”

Gigi Becali și-a făcut praf echipa: „Noi avem doar trei jucători! Cea mai slabă echipă, mortăciune!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (61)
1035504319811062
Romeo Daniel  •  22 Aprilie 2019, 22:01

Nu inteleg cum de presa poate scrie zilnic ce debiteaza Becali....chiar nu sunt invatati cu aceste tactici? Pai asta de 10 ani anunta in toiul campionatului ca va aduce cel putin 4-5 jucatori de 5-6 milioane si in perioada de transferuri vin 2-3 liberi de contract :-)))) acum in vara vor pleca cei cu salarii mari(ca asta este oful lui Becali) si vor veni 1-2 jucatori de la cele care vor retrograda si ce va gasi liberi de contract....despre antrenor nici nu putem vorbi. Va fi unul ca : Reghe,Dica,Teja sau eternul Stoichita....cred ca urmeaza LUTU !

kikostel
kikostel  •  22 Aprilie 2019, 20:55

Am auzit ca Hagi s-a lovit rău la cap și că nu mai judecă. Așa că e posibil să accepte oferta mărinimoasă a stapanului. La fel si Ianis si alti câțiva jucători buni. Toți au înnebunit si vor accepta să fie slugi la oier si, mai rău, sa le fie Scoica manager.

1782414938659866
Mircea Dragodan  •  22 Aprilie 2019, 19:59

Daca-ti ceri si scuze poate Hagi(Gica) se mai gandeste

Vezi toate comentariile (61)
Comentează