FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FCSB 2-2

FOTO+VIDEO. Viitorul - FCSB 2-2 » Spectacol la Ovidiu! Rednic încurcă liderul. Cum arată clasamentul

Viitorul și FCSB au remizat, scor 2-2, în cel mai tare meci al rundei cu numărul 17 din Liga 1. +42   FOTO
Viitorul și FCSB au remizat, scor 2-2, în cel mai tare meci al rundei cu numărul 17 din Liga 1.

Articol de , - Publicat marti, 19 ianuarie 2021 18:30 / Actualizat marti, 19 ianuarie 2021 23:04

Viitorul și FCSB au remizat, scor 2-2, în cel mai tare meci al rundei cu numărul 17 din Liga 1.

Programul + rezultatele rundei #17 din Liga 1

Viitorul - FCSB 2-2 » Cronică: „Joaca se pedepsește”

Liderul a tratat cu mare lejeritate faza ofensivă și a plătit la final cu două puncte.

FCSB a descins la Ovidiu din postura echipei care livrează la ora actuală cel mai bun fotbal din Liga 1 și înscrie pe bandă rulantă. Însă ce a arătat multă vreme în duelul cu Viitorul a fost un exemplu de „Așa, nu!". Și asta a costat-o, în cele din urmă, două puncte ce i-ar fi prins de minune pentru a o ține pe CFR la distanță.

Lăsând la o parte deciziile controversate ale lui Istvan Kovacs, oaspeții au tratat faza ofensivă cu o lejeritate de nepermis. Florinel Coman, Iulian Cristea, căpitanul Florin Tănase, Dennis Man și Octavian Popescu s-au jucat efectiv cu o sumedenie de oportunități. De parcă ar fi așteptat ca mingea să ia ea decizia și să intre singură în poarta lui Cojocaru. Și când te joci, fotbalul te pedepsește!

+38 FOTO

A fost de ajuns un balon aruncat în careul bucureștean pentru ca Alex Mățan să forțeze faultul lui Iulian Cristea și să obțină lovitura de pedeapsă transformată de Cosmin Matei. Viitorul a prins apoi curaj, însă tot liderul a rămas la comanda partidei. Degeaba. Și așa a intrat FCSB cu 0-1 pe tabelă la cabine.

Debutul părții secunde i-a găsit pe amfitrioni tot în propria jumătate, așteptând greșeala adversarului. Însă bucureștenii au schimbat repede foaia. Iar în minutul 55, la o pătrundere în careu, Octavian Popescu l-a obligat pe Mladen la un fault penalizat de Kovacs cu penalty. Florin Tănase, 1-1.

Deși era de așteptat să-i deblocheze pe FCSB-iști, egalarea i-a ambiționat pe constănțeni. Mladen a fost la un pas să se revanșeze, dar Andrei Vlad i-a refuzat golul. Apoi, în intervalul a două minute (71-73), s-a decis rezultatul final. Cu autogolul lui Dussaut și reușita lui Ely, un șut deviat decisiv de Miron. Un 2-2 care-i zâmbește în primul rând lui Mircea Rednic, pentru că tehnicianul Viitorului rămâne astfel neînvins de FCSB de aproape 6 ani. Mai precis, de la un 1-3 încasat în aprilie 2015, când o pregătea pe Petrolul.

3 penalty-uriau scos Mățan și Octavian Popescu în acest sezon. Record în 2020-2021

2 victorii,3 remize și 8 eșecuri are Viitorul acasă în meciurile cu FCSB din L1

0-2 cu CFR,pe 13 decembrie 2020, a fost ultima înfrângere suferită de bucureșteni în ultimele 5 deplasări din L1. În acest interval au mai înregistrat 4 victorii și remiza cu Viitorul

Clasament Liga 1: 

FINAL » Viitorul – FCSB 2-2

Viitorul – FCSB, echipele de start

VIITORUL: Cojocaru - Dussaut, Mladen, Dobrosavlevici, Boboc - C. Matei, Artean, Ciobanu - Ely Fernandez, Lucassen, Mățan
REZERVE: Căbuz, De Nooijer, G. Ganea, Arropside, Buta, R. Benzar, Andronache, Pitu
ANTRENOR: Mircea Rednic

FCSB: Vlad - Ov. Popescu, I. Cristea, G. Miron, Radunovic - D. Olaru, Șut, Oct. Popescu - D. Man, Fl. Coman, Fl. Tănase
REZERVE: Straton, Crețu, Simion, Soiledis, Vînă, Buziuc, Perianu, Oaidă, Fulga
ANTRENOR: Toni Petrea

Stadion: „Academia Gheorghe Hagi” (Ovidiu)
Arbitru: Istvan Kovacs // Asistenți: Vasile Marinescu, Valentin Avram

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Gigi Becali răspunde, după interesul lui Fenerbahce pentru Man! Anunț clar: „Asta vreau”

Revoltă în direct la TV din cauza regulii U21: „Suntem penibili! Să încetăm mascarada!” » Ce au spus Dumitrescu și Crăciunescu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (624)
sirius8121955
sirius8121955  •  20 Ianuarie 2021, 16:54

Un egal asteptat trebuiesa ajunga si viitorul si botosani si astra in primele 8 trebuie ajutate cumva sa avem aliati impotriva clujului craiovei si probabil sepsilor, sa avem macar jumatate de partea noastra!!!!... una din doua ori fcsb-ul nu ii deloc sperietoarea ligii 1 asa cum o proclama ciobanescu gigi, ori este dar a lasat-o mai moale cu admirabilii nostri parteneri !!!

parpalache
parpalache  •  20 Ianuarie 2021, 10:57

Vasile Marinescu ala e un vechi„colaborator”al fcsb-ului!Daca de Man„se intereseaza”toate echipele de pe mapamondul lumii(sic)-conform „presei”-de tusierii lui GG nu se intereseaza nimeni?Ca sa-i„transfer”afara din arbitraj?In meciul de aseara a semnalizat offside la golul lui Lukassen dar a avut orbul gainilor la faultul lui Cretzu asupra lui Pitu-la scorul de 2-2!

10153267892110559
Dumitru Ciobanu  •  20 Ianuarie 2021, 08:37
Postat de republicanapoca pe 20 Ianuarie 2021, 00:32

Deaths in 2018 in USA

Corect Viitorul-fcsb 3-1 cu goluri marcate

Vezi toate comentariile (624)
Comentează