FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FCSB

VIITORUL - FCSB 1-1 // VIDEO + FOTO Titlul, misiune imposibilă pentru FCSB! Cum arată ACUM clasamentul din play-off

FOTO: Cristi Preda +8   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat duminica, 21 aprilie 2019 22:55

Viitorul și FCSB au remizat, scor 1-1, în etapa cu numărul 6 din play-off.

"Delectați" cu drama mută de la Cluj de săptămâna trecută și încă sub anestezia celui mai slab meci din acest campionat, fanii Ligii 1, câți or mai fi ei, așteptau un festival azi. Cum a și fost mai mereu în "directele" Viitorul - FCSB. Și după doar 25 de minute a și întrecut mult așteptatul CFR - FCSB.

Să înceapă fotbalul!

Filip a deviat o minge la a doua bară, de unde Planici a trimis în bară (9) . A fost prima ocazie clară a FCSB-ului, după un meci și încă 9 minute de așteptare. Șase minute mai târziu Man a reluat cu capul o centrare venită de pe stânga, departe de poarta fostului coleg, Cojocaru. În minutul 20 a venit rândul gazdelor să răspundă. Calcan, coșmarul roș-albaștrilor din tur, o putea taxa din nou pe FCSB. A preluat perfect, dar Bălrgădean s-a remarcat cu un reflex de zile mari. Repriza s-a încheiat cu o pasă deja marcă înregistrată Ianis Hagi pentru George Ganea. Sub ochii tatălui său, "Ganezul jr" a avut nevoie de prea multe atingeri și a fost ajuns de Planici.

A schimbat rapid

Repriza secundă o obliga pe FCSB să iasă la atac, să uite absolut orice altă intenție și să se arunce peste adversar. Urmau 45 de minute cruciale pentru Teja & co, o repriză în care trebuia să găsească o soluție pentru a reduce diferența de 5 puncte a CFR-ului în doar 3. Cum primele momente de joc au fost mai degrabă cu iz de amical, antrenorul roș-albaștrilor a mutat repede. În interval de 5 minute a schimbat doi oameni de atac. Au ieșit Coman (51) și Hora (56), ambii șterși azi, au intrat Teixeira și Gnohere. Iar la două minute schimbarea putea avea efect și pe tabelă. Scăpat singur, Gnohere a ținut să ascundă instinctul de golgeter arătat până acum și să demonstreze de ce și-a găsit doar loc prin a doua ligă belgiană înainte de a deveni vedetă prin Liga 1.

Benzar OUT, Gnohere IN

Minutul 61. Benzar reușește să-și complice viața în tușă, face un fault prostesc și primește al doilea galben. E trimis la vestiare, iar gândurile lui Teja zburau probabil spre o nouă destinație, indiferent de promisiunile patronului. Nu că ar fi fost primul căruia să i se garanteze postul, iar după o lună să sfârșească demis. Numai că Gnohere, cel care își bătuse joc de o fază cu 10 minute în urmă, a salvat-o din nou pe FCSB. Cum s-a întâmplat de atâtea ori. Nu l-a mai iertat pe Cojocaru la o fază la indigo cu cea irosită.

Achim OUT, Ianis IN

A fost momentul care părea să o taie pe Viitorul. Fost jucător la FCSB, Achim a luat două cartonașe galbene în nici 4 minute și l-a urmat și el pe Benzar la cabine. Iar bara lui Teixeira (76) probabil va fi regretată de fanii FCSB-ului precum golul lui Andrei Cristea din meciul pierdut la Iași în urmă cu un sezon. Viitorul n-a refuzat jocul și până la urmă repetatele acțiuni ofensive au adus golul, a cărui bucurie probabil s-a auzit de la Cluj. Boboc l-a servit pe Ianis Hagi, iar omul de "10" pe Arena Națională a înțepat din nou echipa care e gata să-l transfere oricând tatăl său e dispus să-l cedeze.

"Summer is coming..."

S-a jucat pe contre în ultimele minute. FCSB l-a trimis pe Planici în atac, a aruncat toate mingile în fața. Chiar stoperul putea înscrie în ultimul minut de prelungire. Tot la a doua bară, ca în minutul 9, tot cu același deznodământ. A fpst 1-1. Egal care ține echipa lui Becali la 5 puncte în urma CFR-ului și cu șanse doar matematice la titlu. Probabil că e așteptată vara, când va urma aceeași serie de schimbări. Atât la nivel de lot, cât și pe bancă. Asta dacă patronul nu se va răzgândi chiar din seara asta.

Clasamentul actualizat din play-off

clasament

Viitorul - FCSB 1-1

  • Au marcat: I. Hagi 80 / Gnohere '68

Vezi AICI aici live + statistici

Vezi VIDEO de la meci

  • Romario Benzar a fost eliminat în minutul 62.
  • Vlad Achim a fost și el eliminat pentru simulare în minutul 74.

Echipele de start

Viitorul: Cojocaru - Mladen, Țîru, Ghiță, De Nooijer - Achim, A. Ciobanu, Vînă - I. Hagi, G. Ganea, Calcan
Rezerve: Tordai - Casap, Drăguș, Eric, Boboc, Houri, T. Băluță
Antrenor: Gică Hagi

FCSB: Bălgrădean - R. Benzar, I. Cristea, Planici, J. Morais - Nedelcu, L. Filip - D. Man, Fl. Tănase, Fl. Coman - I. Hora
Rezerve: A. Vlad - Gnohere, Moruțan, Momcilovic, R. Rusescu, M. Roman, Teixeira
Antrenor: Mihai Teja

Stadion: Central, Ovidiu

Vezi AICI programul etapei #6

Vezi AICI clasamentul din play-off

FCSB e pe locul secund în play-off, la trei puncte în spatele liderului CFR Cluj. Formația lui Mihai Teja are nevoie de un parcurs fără greșeală în acest final de sezon: să câștige derby-ul cu „feroviarii” din ultima etapă și să acumuleze cu un punct mai mult decât CFR în celelalte patru partide.

Viitorul e în luptă directă cu CSU Craiova pentru locul al treilea. Formația lui Gică Hagi este în acest moment pe 4, cu patru puncte mai puțin decât oltenii.

 
 

Cu casa închisă

Viitorul a anunțat că toate biletele pentru derby-ul cu FCSB au fost vândute. Prețurile pentru acest meci au fost aproape duble decât altele de la întâlnirile cu roș-albaștrii. Acum, un loc la peluză a costat 40 de lei, la tribuna a II-a, 80, iar la tribuna I, 100 de lei.

Vezi și: 

Teja, moment de sinceritate în conferință » Ce i-a transmis Gigi Becali

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (279)
mosvasile
mosvasile  •  22 Aprilie 2019, 12:55

Vlad Nedelea?Un pusti ?Si ca orice pusti,e copilaros!Mananca toate gogosile vicleanului "investitor"!Iaauzi!Cica a fost slab meciul dintre CFR si Sepsi?Da,a fost!Dar meciul dintre Viitorul si "Steaua" lui Becali,cum a fost?El e incantat,cica a fost o minunatie de meci!Nu tinere Vlad Nedelea!De fapt,a fost o parodie de meci!Cu echipele puse cu furca pe teren!Hagi cu o gramada de rezerve-iar in aparare cu Ghita si alti spectatori!Fcsb cu alde Man si Florinel,numai "diamante!Dar cu totii,jucau ca pe islazul comunal!Fara aparare,fare constructie!A fost Tucudean suspect de liber cand a dat golul?Nu zau!Dar pe Gnohere l-a deranjat cineva, cand a dat golul?

anti.cioban
anti.cioban  •  22 Aprilie 2019, 11:20
Postat de whiteredarad pe 22 Aprilie 2019, 09:57

Zice unul : "Noi chiar ii consideram pe toti ardelenii...romani.." Smechere, Sarmisegetuza e in Ardeal. Melodia "Nu uita ca esti roman" tot in Ardeal se canta, aici se castiga, la PIB, cit in toata Moldova si Muntenia voastra ( e adevarat...fara Bucuresti). Voi sinteti cu Videle, cu miticismele voastre..si mai faceti si tot felul de prostii. Despre fotbal : CFR castiga, in primul rand ...pe "balmajeala" de la FCSB, care...iata..arata constanta : are 4 ani....pe locul 2 !. M-am bucurat pentru Hagi, a aratat ca nu se apleaca in fata "Ciobanului", ( eu stiam asta)..din contra. Avram "cel mic", adus de nevoie a ajutat, cit s-a putut FCSB, dar...degeaba. Nu vad cum sa mai piarda CFR titlul, practic sint 6 ( sase) puncte-nu 5- caci la egalitate, CFR are avantaj. de acord nu joaca ei "la spectacol", dar unde vedeti spectacol in liga noastra. PS VAR ar trebui introdus , fie si asa cum se televizeaza ( destul de prost) azi. Arbitrul, la marginea terenului ar trebui nsa poata sa revada faza, multe greseli s-ar remedia. dar ....NU SE VREA VAR !

Singurul lucru care se castiga acum in Ardeal este perspectiva de a avea din nou cizma ungureasca pe grumaz. Dar probabil ca va place, altfel nu i-ati insulta nonstop pe cei ai caror stramosi au murit cu sutele de mii ca sa va dezrobeasca pe voi.

luisharcsa
luisharcsa  •  22 Aprilie 2019, 09:58
Postat de fabius_2014 pe 22 Aprilie 2019, 09:04

CFR Cluj este campioana si trebuie felicitata, dar tu iar provoci si probabil ca astepti un val de injuraturi din partea regatenilor. Bagi joarda prin gard ca sa intarati cainii, numai ca azi nu-ti merge. Noi ii consideram pe toti ardelenii, romani, indiferent de etnia lor, chiar si pe tine desi incerci sa ne provoci.

Eu cred ca-i patriotism regional,local. Nu are treaba cu etnia,nici nu trebuie. Din pacate a uitat de Hermanstadt.

Vezi toate comentariile (279)
Comentează