FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FCSB

VIITORUL - FCSB // VIDEO Gică Hagi, din nou nemulțumit: „Vă feriți să-i spuneți derby? Spun eu, e derby!” + „Ne-am săturat de câte titluri am luat”

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 decembrie 2019 16:25

Gheorghe Hagi a vorbit în cadrul unei conferințe de presă înaintea meciului dintre Viitorul și FCSB de duminică, din etapa a 21-a din Liga 1.

  • Viitorul - FCSB se joacă duminică, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look Sport.

„Jucăm contra unei echipe talentate, care e în formă. Noi venim după o victorie în deplasare. Credem că suntem pregătiți să facem un meci complet.  

Țîru e suspendat, în rest unii jucători nu sunt în lot pentru că nu i-am văzut pregătiți, iar alții au venit după accidentări. Eric, Achim, Zoua, Calcan și Cojocaru au rămas acasă. Suntem încrezători că vom câștiga”, a declarat Hagi.

Hagi i-a certat și pe jurnaliști: „E un meci important în Liga 1. Vă feriți să-i spuneți derby? Bine, atunci spun eu. E un derby în care fiecare echipă vrea să câștige, va fi un nivel foarte bun de joc. Noi sperăm să fim mai buni decât ei”.

„Ne-am săturat de câte titluri am luat”

Hagi s-a arătat încântat și de evoluțiile juniorilor de la Academia sa din 2019 și spune că „s-a săturat de câte titluri au luat anul acesta”.

„Noi am câștigat trofee, jucătorii noștri au jucat foarte bine. A fost unul dintre cei mai buni ai noștri, lăsând la o parte anul când am luat campionatul. Anul ăsta am câștigat două trofee, a fost un an excelent. Juniorii au luat nu știu câte titluri. Ne-am săturat de câte titluri am luat. Trofee multe la Constanța, așa să puneți titlul”, a adăugat Hagi.

„CFR Cluj e un exemplu pentru toți. Dacă faci o strategie foarte bună, orice e posibil. Au găsit un antrenor-manager foarte bun, care a selectat jucătorii și joacă un fotbal extraordinar, nu bun în Europa League. Se poate, dar trebuie și ceilalți să punem aceleași elemente importante. Consider că CFR a ajuns acolo pentru că a investit foarte mulți bani în ultimii doi ani. La fel și Steaua. Dacă ai bani, aduci jucători foarte buni și te lupți cu cei de afară”
Gheorghe Hagi

Match Preview Viitorul - FCSB

Vezi și:

VIITORUL - FCSB // VIDEO Bogdan Argeș Vintilă, anunț categoric înainte de duelul cu Viitorul: „Suntem în marș spre locul 1”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  15 Decembrie 2019, 12:19

sunt curios cat e de adevarat ca Tiru a luat intentionat galben, ca sa stea etapa asta! stiti voi, Tiru ala care si-a bagat-o in poarta cu fcsb la ultimele 2 meciuri!intrebarea este, cine a hotarat asta, daca este adevarat?!el, ca sa nu mai fie "presat" sa dea pe langa minge in fata portii? Hagi, care nu putea sa ii refuze lui Gigi omenia?

sasesase
sasesase  •  14 Decembrie 2019, 21:00
Postat de Racaru Calin Andrei pe 14 Decembrie 2019, 16:41

Nu prea e derby. Eu derby stiu ca inseamna meci intre echipe din acelasi oras

Engine = prietenie = cumetrie = OMENIE

sasesase
sasesase  •  14 Decembrie 2019, 20:58
Postat de Racaru Calin Andrei pe 14 Decembrie 2019, 16:41

Nu prea e derby. Eu derby stiu ca inseamna meci intre echipe din acelasi oras

Este derby între două echipe conduse de patroni de aceeași etnie

Vezi toate comentariile (20)
Comentează