FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

UPDATE Mircea Rednic a anunțat revenirea unui jucător la Viitorul: „Știu că se întoarce”

Viitorul a ajuns la un acord pentru transferul lui Virgil Ghiță (22 de ani, fundaș central) la Ferencvaros, Ungaria.
Viitorul a ajuns la un acord pentru transferul lui Virgil Ghiță (22 de ani, fundaș central) la Ferencvaros, Ungaria.

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 ianuarie 2021 17:22 / Actualizat marti, 26 ianuarie 2021 21:07

Mircea Rednic a anunțat că transferul lui Virgil Ghiță (22 de ani, fundaș central) la campioana Ungariei, Ferencvaros, a picat și jucătorul se va întoarce la Viitorul.

UPDATE. Transferul lui Virgil Ghiță a picat

Viitorul Constanța a remizat cu Sepsi Sf. Gheorghe, scor 3-3, iar Mircea Rednic a anunțat la finalul partidei că Virgil Ghiță nu se va mai transfera la Ferencvaros, atunci când a fost întrebat de plecarea lui Kevin Luckassen: „Nu mai vreau să zic nimic... aici e o politică şi sunt nişte reguli. Nu ştiu dacă pleacă Luckassen. Ce ştiu e că Ghiţă se întoarce” a declarat antrenorul Viitorului pentru Look Sport.

Știrea inițială:

Clubul patronat de Gică Hagi ar primi în schimbul stoperului 800.000 de euro, susține Fanatik. Ghiță urmează să se alăture în perioada următoare lotului pregătit de antrenorul Sergiy Rebrov, mai scrie sursa citată. Ferencvaros, campioana en-titre a Ungariei, este liderul campionatului, la 7 puncte distanță de principala urmăritoare, Fehervar.

Viitorul l-a mai vândut la jumătatea lui ianuarie pe Gabi Iancu, golgeterul echipei, la Akhmat Grozny (Rusia), pentru 500.000 de euro.

Virgil Ghiță, spre Ferencvaros

UPDATE Mircea Rednic a anunțat revenirea unui jucător la Viitorul: „Știu că se întoarce”

Originar din Pitești, Virgil Ghiță a fost crescut la Academia lui Gheorghe Hagi, de unde a făcut apoi pasul spre prima echipă și, mai apoi, spre naționala U21. În acest sezon, Ghiță a strâns 13 meciuri în tricoul dobrogenilor. A fost integralist inclusiv aseară, în Craiova - Viitorul 1-1.

Ghiță ar deveni astfel al 9-lea fotbalist român din prima ligă maghiară, unde mai activează Gicu Grozav (Dissgyori), Arpad Tordai, Adi Rus (Fehervar), Bumba, Cornel Ene, Mincă (Kisvarda), Marius Corbu și Alex Băluță (Akademia Puskas).

Virgil Ghiță, curtat și de FCSB

La începutul anului, Gigi Becali, finanțatorul FCSB, își manifesta interesul pentru căpitanul Viitorului: „Ca fundaș central l-aș mai vrea pe Ghiță, dar nu-l lasă Viitorul”. 

1,3 milioane de euroeste cota de piață a lui Ghiță, conform Transfermarkt

9 selecțiiare Ghiță în naționala României de tineret

Viitorul mută și la achiziții: a semnat Răzvan Grădinaru

Dobrogenii au ajuns la un acord cu FC Voluntari pentru transferul lui Răzvan Grădinaru (25 de ani, mijlocaș ofensiv). Grădinaru a semnat un contract valabil până în vara anului 2022 cu Viitorul.

Grădinaru, fotbalist crescut la juniorii lui Dinamo, este dublu campion național cu FCSB în 2014 și 2015, iar în carieră a mai evoluat pentru Oțelul Galați, Concordia Chiajna, Poli Iași și FC Voluntari.

VIDEO. Gică Hagi vrea să se schimbe din nou regulamentul: „Jucătorii nu pot să ducă, clachează"

Citește mai multe articole din Liga 1:

DDB pune tunurile pe Ionuț Negoiță: „Cortacero l-a dat de gol!” » 6 argumente că în spatele spaniolilor s-ar afla fostul finanțator

Cosmin Bărcăuan se teme pentru viitorul lui Dinamo: „Nu înțeleg ce face Cortacero! Sper ca DDB să salveze echipa”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
johnwick
johnwick  •  24 Ianuarie 2021, 20:51

Bun Ghiță, îmi place. Dar vârful noilor fundași trebuia să fie Pașcanu. Dar a ales prost, și l-a stricat kovacseceaua și pinalty, acum înoată la retrogradare prin B, în Spania

balaur
balaur  •  24 Ianuarie 2021, 20:34
Postat de abogdan pe 24 Ianuarie 2021, 19:59

nu mai gaseste Hagi fraieri ca Gigi ;). Daca voia sa-l ia Gigi, cerea 2 milioane. Asa, se linsiteste. la fel si cu ala la Botosani. afara vinde cu cat se poate, lui Gigi ii cere de 5 ori mai mult

Gigi gigi gigi, ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

abogdan
abogdan  •  24 Ianuarie 2021, 19:59

nu mai gaseste Hagi fraieri ca Gigi ;). Daca voia sa-l ia Gigi, cerea 2 milioane. Asa, se linsiteste. la fel si cu ala la Botosani. afara vinde cu cat se poate, lui Gigi ii cere de 5 ori mai mult

Vezi toate comentariile (6)
Comentează