FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

VIITORUL // Lovitură sub centură pentru Gică Hagi » Fostul elev Bas Kuipers, interviu NECRUȚĂTOR: „Hagi n-a vorbit niciodată cu mine”

Articol de GSP - Publicat luni, 02 decembrie 2019 16:11

Bas Kuipers, 24 de ani, fost jucător la Viitorul, în prezent la NEC Nijmegen, vorbește în presa din Olanda despre relația complicată pe care a avut-o în România cu Gheorghe Hagi.  Olandezul a evoluat pentru dobrogeni în 2019, părăsind clubul tot în acest an. 

Olandezul nu a rămas prea impresionat de experiența din Liga 1, acuzând, printre altele, modul în care a fost tratat de propriul club.  

„În România, pentru un cartonaş roşu te suspendă imediat trei etape. Nu am fost deloc fericit pentru acest lucru. Am stat cinci săptămâni în tribună fără ca cineva din club să schimbe o vorbă cu mine.  

Am stat şapte luni acolo, dar Hagi n-a vorbit niciodată cu mine. Voiam să plec. Până la urmă, a ieşit totul aşa cum trebuia, ne-am dat mâna şi am devenit jucător liber de contract. Nu a trecut mult timp şi m-a sunat agentul. Am fost invitat să mă antrenez cu NEC Nijmegen, iar după trei zile am semnat contractul. Pentru mine, NEC a rămas un club celebru”, a declarat Bas Kuipers în presa din Olanda, conform TV Telekom Sport. 

Bas Kuipers, de meserie fundaș stânga, și-a făcut junioratul la Academia lui Ajax Amsterdam, însă a evoluat doar pentru juniorii „lăncierilor”. A mai jucat de-a lungul carierei pentru Excelsior, ADO Den Haag, Viitorul și NEC Nijmegen. În tricoul echipei lui Hagi, Kuipers a strâns doar 7 apariții, fără să înscrie vreun gol. 

Vezi și: 

GSP LIVE // VIDEO Victor Becali a răbufnit la adresa FRF, la emisiunea lui Costin Ștucan: „Nu se poate, nu există justificare pentru așa ceva” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  03 Decembrie 2019, 15:27

Lovitura sub centura pentru cititori! Dezinformare,incitare la scandal, denigrarea romanilor, astea sunt scopurile acestei fituici, „dotata” cu indivizi neprofesionisti, lipsiti total de fair play, de dragoste de neam si tara, fara caracter si slugarnici pana in maduva oaselor! Sa va fie rusine, daca stiti ce inseamna rusinea!

breitner
breitner  •  03 Decembrie 2019, 09:05
Postat de andrei.33 pe 02 Decembrie 2019, 18:05

GSP=scandal

Dar limba romana o stie blatistul?

sibelius
sibelius  •  03 Decembrie 2019, 08:35
Postat de anastasiu pe 02 Decembrie 2019, 23:22

Ai avut singurul comentariu la obiect. Chiar nu-i inteleg pe unii ce au cu Hagi! Il critica fara sa aiba legatura cu articolul, acest Kuipers, pe langa faptul ca e foarte slab ca fotbalist, la noi cu greu ar avea loc in liga 3, mai e si nesimtit, cum poate sa minta ca Hagi nu vorbit niciodata cu el?

Daca era așa de slab, de ce l-a luat Hagi? Nu e nici primul, probabil nici ultimul jucător care pleacă după câteva luni de acolo. As fi presupus că Hagi se pricepe mai bine la fotbaliști decât Gheorghe ot Pipera sau Negoiță.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează