FOTBAL  »  Superliga  »  VII

VIITORUL - POLI IAȘI 0-1 // Gardoș și Frăsinescu visează la play-off după succesul de la Ovidiu: „Ar fi ca un trofeu pentru noi”

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 februarie 2019 22:03

Florin Gardoș a tras concluziile după succesul lui Poli Iași pe terenul Viitorului, 1-0. Recunoaște că echipa lui Hagi trece printr-o perioadă delicată, însă e bucuros că se poate gândi la play-off, echipa sa fiind pe locul 6. 

„E clar că Viitorul trece printr-un moment greu, iar noi am reușit să profităm de asta. Domnul Hagi e omul pe care îl respect cel mai mult din România și sper să meargă în play-off.

Probabil că la început de an nu eram între favoritele la play-off. Acum avem șansa noastră, am fi stat și mai bine dacă obțineam un punct cu Dinamo. Cred că îl meritam. Avem șansa noastră, de aceea am și venit aici, ca să joc în play-off”, a spus Florin Gardoș la Look Sport.

...despre meciul de etapa viitoare cu CFR Cluj: „Terenul de la Iași e destul de prost, nu văd cum s-ar putea îmbunătăți într-o săptămână. Așa că totul rămâne deschis, avem șansa noastră”.

„Avem un program greu, dar dacă pierdeam aici nu mai aveam nicio șansă. Am crezut de la început că putem scoate un rezultat bun. Știam că Viitorul trece printr-un moment greu. Meciul cu Dinamo a fost ca un duș rece. Ne-au surprins, dar e bine că apoi am câștigat două meciuri. Calificarea în play-off ar fi ca un trofeu pentru noi” Frăsinescu la Look Sport 

CITEȘTE ȘI:

CRIZĂ la Viitorul! Înfrângere cu Iași după al ȘASELEA meci la rând fără gol marcat! Echipa lui Hagi poate rata play-off-ul + Cum arată clasamentul

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează