FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - POLI IAȘI

VIITORUL - POLI IAȘI 0-1 // CRIZĂ la Viitorul! Înfrângere cu Iași după al ȘASELEA meci la rând fără gol marcat! Echipa lui Hagi poate rata play-off-ul + Cum arată clasamentul

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 februarie 2019 21:55

Viitorul a pierdut pe teren propriu cu Poli Iași, scor 0-1, și are emoții tot mai mari în privința calificării în play-off. Garros a marcat unicul gol al meciului, dintr-un penalty, în minutul 85.

Moldovenii au început tare meciul. În minutul 22, Qaka fiind aproape de gol. Fostul fotbalist al FCSB-ului a deviat o minge, care s-a dus puțin pe lângă poartă.

Tot ieșenii au fost periculoși și în minutul 29, când Frăsinescu a reluat din 6 metri din drop, însă execuția sa nu a prins poarta, deși se afla într-o poziție excelentă.

Ce se întâmplă cu Drăguș? Marea speranță a Viitorului e în cădere liberă: simulare JENANTĂ + eliminare

Drăguș, două „galbene” în trei minute

Abia în minutul 37, echipa lui Hagi s-a dovedit periculoasă. Țâru a trimis defectuos din fața porții, fiind jenat de portarul Iașiului. Finalul primei reprize l-a scos la rampă pe Drăguș, care a primit două cartonașe galbene în 3 minute și a fost eliminat.

A doua repriză n-a fost nici ea una prea spectaculoasă. Ieșenii au rămas și ei în „10” după ce Semedo, intrat pe teren înaintea pauzei, a primit al doilea „galben” în minutul 66 și a fost eliminat.

În minutul 76, Ianis Hagi a executat excelent o lovitură liberă de la 25 de metri, însă mingea a izbit bara. În minutul 84, Ianis Hagi a pierdut ușor un balon, iar ieșenii au plecat pe contraatac. Cojocaru l-a faultat pe Platini în careu, iar Garros a înscris cu un șut pe centrul porții.

VIDEO Ianis Hagi, EROARE GRAVĂ la faza penalty-ului obținut de Poli Iași!

Viitorul și Poli Iași sunt la egalitate de puncte, ambele cu 34 după acest joc. Pentru echipa lui Hagi e al 7-lea meci consecutiv fără succes, având doar două puncte obținuteîn această perioadă. Cele două echipe pot fi depășite de Sepsi și FC Botoșani, care joacă cu Gaz Metan, respectiv Dinamo.

***

FINAL VIITORUL - POLI IAȘI 0-1

A marcat: Garros (85)

*Denis Drăguș a fost eliminat în minutul 44 după ce a primit al doilea cartonaș galben în urma unei simulări
**Semedo a fost eliminat în minutul 66. Intrat în minutul 43, acesta a încasat două cartonașe galbene în 12 minute 

Vezi meciul liveTEXT

CLICK PENTRU VIDEO!

ECHIPE DE START:

FC Viitorul: Cojocaru - Mladen, Țîru, Ghiță, De Nooijer - Houri, T. Băluță, Casap - Vînă, Drăguș, I. Hagi 
Rezerve: Tordai, Calcan, V. Achim, P. Iacob, Artean, Ciobanu, Rivaldinho 
Absent: Kuipers (suspendat)

Poli Iași: Mino - Bosoi, Gardoș, Frăsinescu, Sin - Qaka, Mihalache - Al. Zaharia, Flores, Burlacu - Garros 
Rezerve: Rusu, Mihăescu, Rus, Panțîru, Soares, Semedo, P. Petre
Absenți: Cioinac, Gallego (accidentați)

***

 
 

Etapa a 24-a din Liga I:

Vineri, 15 februarie
Viitorul - Poli Iaşi 0-1

Sâmbătă, 16 februarie
14:00 Hermannstadt - Universitatea Craiova
20:00 CFR Cluj - Astra

Duminică, 17 februarie

15:00 FC Voluntari - Dunărea Călăraşi
17:30 Gaz Metan - Sepsi
20:00 Dinamo - FC Botoşani

Luni, 18 februarie
20:00 Concordia Chiajna - FCSB

Clasament Liga 1

clasament

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (99)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  18 Februarie 2019, 07:43

Asa cum am anticipat, dupa jocul rezultatelor Viitorul e afara din play-out! doar o minune cu Sepsi si Botosani(foarte greu si improbabil!) sa ii duca in play-off! si cand te gandesti ca la un moment dat aveau 5 puncte in fata Craiovei! dar a avut Hagi grija! cand iti conduci echipa dupa niste principii sanatoase, asa se intampla! am selectat cateva din ele! 1 Hagi are dreptate! 2 Hagi are intotdeauna dreptate! 3 cand Hagi nu are dreptate, e de vina Vochin, Burleanu si ziaristii care nu ii fac statuie! 4 scapam cat mai repede de jucatori bunicei (Rosu, Gavra,Ramniceanu etc!) si aducem gen kuipers! 5 toate pasele trebuie sa treaca pe la Ianis! 6 toate suturile trebuie sa ii apartina lui Ianis! 7 daca un jucator scapa singur si dribleaza si portarul, trebuie sa astepte sa vina Ianis si sa ii paseze mingea! daca jucatorul nu se conformeaza, va avea parte de tratamente adecvate : scuipat, injurat de mama,numit "mizerie de om" ducand pana la defaimarea in presa a propriului jucator(cazul Boboc!) sau desfacerea contractului cu publicarea mizeriei pe site-ul oficial "iti multumim si iti dorim noi rezlizari in cariera!"8 Iancu daca talent, a demonstrat la toata lumea, sa fie bine ca sa nu fie rau! 9 si ultima, producem fotbal dar nu vedem poarta, adica jucam un fel de leapsa pe ouate, ca aia nu e cu goluri! va multumim!

stoichkov10
stoichkov10  •  16 Februarie 2019, 07:48
Postat de Muzzi Ciprian pe 16 Februarie 2019, 07:35

cred ca glumesti, Viitorul nu o sa bata sepsi! vei vedea! ti-o spune un suporter constantean! voi toti faceti calcule anapoda, fara sa luati in calcul jocul echipelor!viitorul la cum joaca nu bate nici pe Farul din liga a IIa! mai frica sa va fie de botosani, iasi si sepsi decat de viitorul! viitorul o sa faca maxim un egal cu botosani si pierde cu pepsi!

Radoooom tot face calcule de 3 ani. Si la TAS el se credea campion. :))). Si eu zic ca tine. Viitorul nu bate la Sepsi, nu vad cum sa-si revina dupa 6 meciuri naspa si cu Gazul nu pierd. Dinamo joaca in playout. Asta e...

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  16 Februarie 2019, 07:35
Postat de doomsday1 pe 15 Februarie 2019, 22:04

complet fals. viitorul daca bate pe sepsi etapa viitoare are asigurat locul in playoff si poate sa joace la misto cu botosani in ultima etapa. crede-ma,citeste si tu ce spun rinamoo9pvisti pe siteuroile lor,este inmormantare la acest rezultat . pentru voi era bun 1x astazi aka sa bata viitorul sau egal,dar in niciun caz sa bata iasi. pai in momentul asta este oficial ca si daca prin absurd,ati bate tot, tot nu ati avea sanse mai mult de 10% pentru playoff,ma refere matematic,ca in mod normal,sunteti out din playoff. eu nu stiu de ce iasi vorbesti tu? eu nici nu am bagat iasi in ecuatie si voi tot terminati in afara playoffului. daca mai bag si iasi,care face egal cu cfr si bate pe hermanstdat,terminati si sub aia.

cred ca glumesti, Viitorul nu o sa bata sepsi! vei vedea! ti-o spune un suporter constantean! voi toti faceti calcule anapoda, fara sa luati in calcul jocul echipelor!viitorul la cum joaca nu bate nici pe Farul din liga a IIa! mai frica sa va fie de botosani, iasi si sepsi decat de viitorul! viitorul o sa faca maxim un egal cu botosani si pierde cu pepsi!

Vezi toate comentariile (99)
Comentează